NBA : Αποχώρησε ο Λου από τους Καβαλίερς λόγω ασθένειας!

NBA : Αποχώρησε ο Λου από τους Καβαλίερς λόγω ασθένειας!

Ο Τάιρον Λου ανακοίνωσε πως θα αποχωρήσει από τους Κλίβελαντ Καβαλίερς για λίγο καιρό, λόγω ενός προβλήματος υγείας που τον ταλαιπωρεί. Ο Λάρι Ντρου θα πάρει προσωρινά τη θέση του.

Την απόφαση να αποχωρήσει από τον πάγκο των Κλίβελαντ Καβαλίερς ανακοίνωσε τη Δευτέρα (19/3) ο Τάιρον Λου, ο οποίος τόνισε πως το τελευταίο διάστημα έχει πόνους στο στήθος, αϋπνίες και άλλα συμπτώματα, τα οποία δεν ξέρει πού ακριβώς οφείλονται!

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Λου αναφέρει:

«Ύστερα από πολλές συζητήσεις με τους γιατρούς και τον Κόμπι Άλτμαν και αρκετή σκέψη όσον αφορά στο τι είναι καλύτερο για την υγεία μου και την ομάδα, πρέπει προς το παρόν να αποχωρήσω από την προπονητική ώστε να αφοσιωθώ στο πρόβλημα υγείας μου» δήλωσε χαρακτηριστικά και συνέχισε:

«Έχω πόνους στο στήθος και κάποια άλλα συμπτώματα, όπως έλλειψη ύπνου κατά τη διάρκεια της χρονιάς. Παρά τις πολλές εξετάσεις ακόμα δεν υπάρχει σαφές συμπέρασμα όσον αφορά το πρόβλημα. Το τελευταίο πράγμα που θα ήθελα θα ήταν να επηρεάσω την ομάδα. Στόχος μου είναι επιστρέψω πιο δυνατός ώστε να ηγηθώ της ομάδας για το πρωτάθλημα το οποίο όλοι θέλουμε».

Αν και είναι άγνωστη η ημερομηνία της επιστροφή τους στον πάγκο των Καβαλίερς, ο Λου δεν θα πιεστεί για να το κάνει. «Ξέρουμε πόσο δύσκολη είναι η κατάσταση για εκείνον και τον υποστηρίζουμε σε αυτή την προσπάθεια που κάνει για να ξεπεράσει τα προβλήματα υγείας του» σχολίασε ο τζένεραλ μάνατζερ της ομάδας, Κόμπι Άλτμαν. Αντικαταστάτης του Λου θα είναι ο άμεσος συνεργάτης του, Λάρι Ντρου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ