Δεν είναι έτοιμος ακόμα ψυχολογικά για να παίξει ο Σίμονς

Δεν είναι έτοιμος ακόμα ψυχολογικά για να παίξει ο Σίμονς

Ο Μπεν Σίμονς μίλησε στους προπονητές και τους συμπαίκτες του αναφέροντας δεν είναι ακόμα έτοιμος ψυχολογικά για να παίξει.

Το σίριαλ με τον Μπεν Σίμονς και τους Φιλαδέλφεια 76ερς καλά κρατεί, με τον 25χρονο γκαρντ να συναντιέται με τους προπονητές και τους συμπαίκτες αναφέροντάς τους πως δεν είναι ακόμα ψυχολογικά έτοιμος να μπει σε αγωνιστικούς ρυθμούς.

Όπως αναφέρουν τα Αμερικάνικα ΜΜΕ είχε ξεχωριστές συναντήσεις με τον Ντοκ Ρίβερς, τους συμπαίκτες του και το ιατρικό προσωπικό με τον σύλλογο να είναι έτοιμος να του προσφέρει ό,τι επιθυμεί για να τον βοηθήσει.

Θυμίζουμε πως ο Σίμονς δεν βρέθηκε στο training camp με την υπόλοιπη ομάδα, η οποία σύμφωνα με όσα ορίζουν οι κανόνες του επέβαλε ένα μεγάλο χρηματικό πρόστιμο κοντά στα δύο εκατομμύρια δολάρια.

Ακόμα, ο παίκτης είχε εμφανιστεί στην προπόνηση των Σίξερς έχοντας το κινητό του στην τσέπη, ενώ στη συνέχεια όταν ο Ντοκ Ρίβερς του ζήτησε επανειλημμένα να λάβει μέρος σε μια αμυντική άσκηση, με τον ίδιο να αρνείται και τον έμπειρο τεχνικό να τον διώχνει από το γήπεδο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ