«Αν δεν είχαν εμένα οι Χιτ του ΛεΜπρόν δεν θα έπαιρναν τίποτα»

«Αν δεν είχαν εμένα οι Χιτ του ΛεΜπρόν δεν θα έπαιρναν τίποτα»

Σίγουρος πως η βοήθειά του στους Μαϊάμι Χιτ, ήταν καθοριστική για την κατάκτηση των τίτλων του 2012 και 2013, εμφανίστηκε ο Γιουντόνις Χάσλεμ.

Ο Γιουντόνις Χάσλεμ είναι από τους ζωντανούς θρύλους των Μαϊάμι Χιτ όντας στον σύλλογο της Φλόριντα από το 2003, κατακτώντας τρία πρωταθλήματα.

Ο 41χρονος φόργουορντ σε δηλώσεις του, τόνισε πως φέρει μεγάλη ευθύνη για τους δύο τελευταίους τίτλους (2012 και 2013) του Μαϊάμι, επισημαίνοντας ότι αν δεν ήταν εκείνος η ομάδα των ΛεΜπρόν Τζέιμς, Ντουέιν Γουέιντ και Κρις Μπος δεν θα έπαιρνε τίποτα.

Οι δηλώσεις του Γιουντόνις Χάσλεμ:

«Δεν είχαν μείνει χρήματα για μένα. Ήμουν έτοιμος να φύγω. Δεν κρατούσαν λεφτά για μένα, ήθελαν απλά τα μεγάλα ονόματα. Δεν είχαν εμένα στο μυαλό τους. Ο μόνος που με είχε ήταν ο Γουέιντ.

Δεν με ενδιαφέρει τι λέει ο καθένας. Εγώ είχα τις δικές μου στιγμές και δεν θα κερδίζαμε κανένα από αυτά τα πρωταθλήματα χωρίς εμένα.

Έκανα τη δουλειά μου και αυτό είναι που μπορείς να κάνεις. Να παραμένεις πάντα έτοιμος να βοηθήσεις. Ευτυχώς ο Γουέιντ βγήκε μπροστά και είπε ότι με χρειάζονται».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ