Ο’Νιλ – «Λέω στα παιδιά μου πως εγώ είμαι πλούσιος, όχι αυτά – Θα φροντίσω για τα κορίτσια, τα αγόρια δεν θα πάρουν τίποτα»

Ο’Νιλ – «Λέω στα παιδιά μου πως εγώ είμαι πλούσιος, όχι αυτά – Θα φροντίσω για τα κορίτσια, τα αγόρια δεν θα πάρουν τίποτα»

Ο Σακίλ Ο'Νιλ μίλησε για τον τρόπο που διαχειρίζεται την περιουσία του όσον αφορά τα παιδιά του.

Ο Σακίλ Ο’Νιλ είναι ένας από τους πιο πετυχημένους παίκτες όλων των εποχών στο ΝΒΑ, καταφέρνοντας να βγάλει αρκετά χρήματα από τα συμβόλαιά του.

Ο «Shaq» σε δηλώσεις του ανέφερε πως διαχειρίζεται την περιουσία του όσον αφορά τα παιδιά του, επισημαίνοντας πως δεν θα τους χαρίσει τίποτα γιατί πρέπει να μάθουν από μόνα τους.

Οι δηλώσεις του Σακίλ Ο’Νιλ:

«Τα παιδιά μου είναι αρκετά μεγάλα πια (σ.σ. γεννημένα το 2000, το 2001, το 2003 και το 2006). Είναι κάπως αναστατωμένα μαζί μου. Όχι ακριβώς αναστατωμένα, αλλά δεν καταλαβαίνουν. Τους λέω συνέχεια ότι δεν είμαστε όλοι πλούσιοι, αλλά ότι εγώ είμαι πλούσιος.

Τους ξεκαθάρισα ότι πρέπει να πάρουν τα πτυχία και τα μεταπτυχιακά τους και μετά αν θέλουν να επενδύσουν σε κάποια εταιρεία, τότε θα πρέπει να μου παρουσιάσουν το πλάνο και θα αποφασίσω. Δεν πρόκειται να τους δώσω τίποτα. Για τα κορίτσια θα φροντίσω, αλλά στα αγόρια δεν πρόκειται να δώσω τίποτα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ