Εκνευρίστηκε ο Λίλαρντ – «Τι λένε τα 9 προηγούμενα χρόνια γι’ αυτά τα 4 παιχνίδια…» (pic)

Εκνευρίστηκε ο Λίλαρντ – «Τι λένε τα 9 προηγούμενα χρόνια γι’ αυτά τα 4 παιχνίδια…» (pic)

Ο Ντέιμιαν Λίλαρντ έχει ξεκινήσει άσχημα τη σεζόν και ήδη ακούει αρκετή κριτική. Ο ίδιος ξέσπασε όταν είδε ένα tweet με τα στατιστικά του ως τώρα, θέτοντας μια συγκεκριμένη ερώτηση.

Ο Ντέιμιαν Λίλαρντ δεν έχει βρει τα πατήματά του ως τώρα στη σεζόν, με τους Μπλέιζερς να είναι για την ώρα στην 8η θέση της Δυτικής Περιφέρειας με ρεκόρ 2-2.

Η ώρα της «Dame Time» δεν έχει φτάσει ακόμα, αλλά σίγουρα οι 17.7 πόντοι με 33% εντός πεδιάς και το ισχνό 17% στα τρίποντα δεν είναι αριθμοί που τον αντιπροσωπεύουν. Ο ίδιος το γνωρίζει, όμως η χρονιά είναι ακόμα στην αρχή της και όλοι δικαιούνται να είναι κάπως μουδιασμένοι, πόσο μάλλον παίκτες όπως εκείνος που έδωσσε το παρών στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο το καλοκαίρι.

Ο άσος των Πόρτλαντ είδε μια σελίδα στο Twitter να αναγράφει τα στατιστικά του, υπονοώντας σαφώς το ντεφορμάρισμά του και έκανε μια ερώτηση σχετικά με την καριέρα του ως τώρα στον «μαγικό κόσμο»:

«Τι λένε τα 9 προηγούμενα χρόνια γι’ αυτά τα 4 παιχνίδια;» ρώτησε, αναφερόμενος σαφώς στις πάμπολλες εξαιρετικές εμφανίσεις του και στα νικητήρια καλάθια του που έκριναν σειρές των playoffs.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ