Ίρβινγκ – Δεν αλλάζουν οι κανόνες της Νέας Υόρκης για τον κορωνοϊό

Ίρβινγκ – Δεν αλλάζουν οι κανόνες της Νέας Υόρκης για τον κορωνοϊό

Ο Κάιρι Ίρβινγκ περίμενε ενδεχόμενη επανεξέταση των κανόνων της Νέας Υόρκης για τον κορωνοϊό, καθότι ανεμβολίαστος, όμως ο νέος δήμαρχος έβαλε «φρένο» στα διάφορα σενάρια.

Ο Κάιρι Ίρβινγκ «τράβηξε» τα βλέμματα φέτος με την επιλογή του να μην εμβολιαστεί κατά του κορωνοϊού, προκλώντας αντιδράσεις και σχόλια για μια ακόμα επιλογή του και εδώ και καιρό είναι εκτός ομάδας των Νετς, οι οποίοι περιμένουν πότε θα αλλάξει γνώμη.

Η απόφαση αυτή ήρθε προκειμένου να μη διαταρραχθεί η «χημεία» της ομάδας, λόγω της νομοθεσίας της Νέας Υόρκης σχετικά με τη νόσο. Μαζί με το Σαν Φρανσίσκο υιοθετεί τους αυστηρότερους νόμους για τους ανεμβολίαστους αθλητές.

Συγκεκριμένα, όσοι δεν έχουν κάνει έστω μια δόση εμβολίου δεν μπορούν να αγωνίζονται στα εντός έδρας παιχνίδια των ομάδων τους. Κάποιοι, όπως ο Γουίγκινς, πιέστηκαν και για να μη μείνουν «ανενεργοί» για τα μισά παιχνίδια της σεζόν και το έκαναν.

Ο Ίρβινγκ όμως εμμένει ακόμα στην άποψή του και κυκλοφόρησαν διάφορες φήμες που ήθελαν το νομικό πλαίσιο να γίνεται πιο ελαστικό, όμως ο νεοκλεγείς δήμαρχος Έρικ Άνταμς ξεκαθάρισε, πως δεν υπάρχει περίπτωση να συμβεί κάτι τέτοιο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Δεν πρόκειται να αλλάξουμε τους κανονισμούς. Είναι στο χέρι του ΝΒΑ και του Κάιρι να συμφωνήσουν και να βρουν μια λύση».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ