Οι φίλαθλοι των Λέικερς αποδοκίμασαν έντονα τον Στιούαρτ των Πίστονς (vid)

Οι φίλαθλοι των Λέικερς αποδοκίμασαν έντονα τον Στιούαρτ των Πίστονς (vid)

Τα όσα συνέβησαν πριν από μία εβδομάδα δεν είναι εύκολο να ξεχαστούν, με τους φιλάθλους των Λέικερς να αποδοκιμάζουν έντονα τον Αϊσάια Στιούαρτ των Ντιτρόιτ Πίστονς, με αφορμή το επεισόδιο της 21ης Νοεμβρίου.

Στις 21 Νοεμβρίου οι Ντιτρόιτ Πίστονς υποδέχθηκαν τους Λος Άντζελες Λέικερς, με το παιχνίδι να παίρνει μια «άγρια» μορφή όταν ο ΛεΜπρόν Τζέιμς χτύπησε καταλάθος τον Αϊσάια Στιούαρτ, ο οποίος δεν είδε με καθόλου καλό μάτι την κίνηση του «Βασιλιά» και μετατράπηκε σε «μαινόμενο» ταύρο θέλοντας να ανταποδώσει το χτύπημα. Η παρέμβαση των ψυχραιμότερων έθεσε τέλος στο επεισόδιο, με τον νεαρό σέντερ να τιμωρείται με ποινή αποκλεισμού από δύο παιχνίδια και τον ΛεΜπρόν αντίστοιχα από ένα.

Μία εβδομάδα αργότερα οι δύο ομάδες συναντήθηκαν ξανά, αυτή τη φορά στο «Staples Center». Και οι δύο παίκτες ήταν κανονικά στο παρκέ, κάτι που έδωσε τη δυνατότητα στους φιλάθλους των Λέικερς να αποδοκιμάσουν τον Στιούαρτ. Όσοι βρέθηκαν στις κερκίδες συμμετείχαν ενεργά στις αποδοκιμασίες ενάντια στον νεαρό σέντερ, καθώς δεν ξέχασαν όσα έγιναν λίγες μέρες πριν στη «Little Caesars Arena».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ