NBA – Το κάρφωμα του Θανάση Αντετοκούνμπο στο Νο2 του ΤΟΡ-10 (vid)

NBA – Το κάρφωμα του Θανάση Αντετοκούνμπο στο Νο2 του ΤΟΡ-10 (vid)

Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο κάρφωσε εντυπωσιακά στον αγώνα των Μπακς με τους Χιτ και κέρδισε τη δεύτερη θέση στο ΤΟΡ-10 της βραδιάς, με την κορυφή να ανήκει στον Στεφ Κάρι.

Εφτά παιχνίδια περιελάμβανε το μενού της χθεσινής βραδιάς στο ΝΒΑ, όπου μεταξύ άλλων αγωνίστηκαν και οι πρωταθλητές Μιλγουόκι Μπακς, χωρίς τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, κάτι όμως που δεν τους δυσκόλεψε για να πάρουν μια άνετη νίκη (124-102) επί των Μαϊάμι Χιτ.

Ο Θανάσης εκπροσώπησε επάξια την οικογένεια στο παρκέ του «Fiserv Forum», προσφέροντας μάλιστα και πλούσιο θέαμα. Πριν έρθει σε αντιπαράθεση με τον Γκέιμπ Βίνσεντ, είχε καρφώσει εντυπωσιακά στο καλάθι των Χιτ, εκμεταλλευόμενος την πολύ ωραία πάσα του Κάζινς και βρέθηκε στο νούμερο δύο των δέκα καλύτερων φάσεων.

Ο Έλληνας φόργουορντ έχει μία φάση πίσω του τον Ίβιτσα Ζούμπατς των Κλίπερς, ο οποίος έκανε πόστερ τον Μάρβιν Μπάγκλεϊ στον αγώνα με τους Κινγκς, ωστόσο η κορυφή ανήκει στον Στεφ Κάρι, με τον superstar των Ουόριορς να μην έχει κανένα πρόβλημα να ευστοχήσει σε σουτ από το κέντρο, στη λήξη της 3ης περιόδου του αγώνα με τους Σπερς.

Δείτε τις δέκα καλύτερες φάσεις της βραδιάς:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ