Ο Ζάιον Γουίλιαμσον παλεύει (ακόμα) με το βάρος του (pic)

Ο Ζάιον Γουίλιαμσον παλεύει (ακόμα) με το βάρος του (pic)

Καθόλου ελπιδοφόρα δεν είναι τα μηνύματα που δίνει ο Ζάιον Γουίλιαμσον στους Πέλικανς, καθώς για ακόμη μια φορά εθεάθη με περιττά κιλά.

Ο Ζάιον Γουίλιαμσον προσπαθεί να επανέλθει σε φόρμα, αλλά δε φαίνεται να τα καταφέρνει και πολύ καλά. Ο Νεαρός σταρ των Πέλικανς έδειξε να έχει πολύ δρόμο ακόμα, καθώς έδωσε σημεία ζωής στον χθεσινό αγώνα των Πελεκάνων, σε ρόλο θεατή φυσικά.

Ο πρώην άσος του Ντιουκ από το καλοκαίρι έχει μπει σε διαδικασία να χάσει βάρος, όμως το εγχείρημα δεν πηγαίνει όπως θα ήθελε ο ίδιος και η ομάδα του. Η προηγούμενη ενημέρωση, στα τέλη Οκτώβρη, όταν είχε δώσει ξανά το «παρών» (πάλι ως θεατής εννοείται) σε ματς, ανέφερε πως εξακολουθούσε να… τρώει το φαΐ του, όντας πάνω από 136 κιλά.

Σίγουρα έπαιξε ρόλο ο εγκλεισμός του στο σπίτι μετά από τη χειρουργική επέμβαση στο γόνατο, στην οποία υπεβλήθη, ενώ τώρα νιώθει πρήξιμο στο χειρουργημένο του πόδι. Όσο ταλέντο κι αν έχει κάποιος, αν δεν προσέχει το σώμα του μπορεί να καταλήξει να… φάει την καριέρα του και να τεθεί εκτός NBA, όπως ο Τζον Γουίλιαμς. Μακάρι ο Γουίλιαμσον να μην δει τα πράγματα να εξελίσονται ανάλογα…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ