Ντόντσιτς – «Μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες χαλάρωσα περισσότερο απ’ όσο θα έπρεπε»

Ντόντσιτς – «Μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες χαλάρωσα περισσότερο απ’ όσο θα έπρεπε»

Ο Λούκα Ντόντσιτς σε δηλώσεις του μετά την ήττα των Μάβερικς από τους Νετς, παραδέχθηκε ότι το καλοκαίρι άφησε λίγο παραπάνω τον εαυτό του.

Οι Ντάλας Μάβερικς ηττήθηκαν τα ξημερώματα της Τετάρτης από τους Νετς (99-102), σημειώνοντας την πέμπτη σερί ήττα τους. Μετά την λήξη του αγώνα, ο Λούκα Ντόντσιτς σε δηλώσεις του αναφέρθηκε για πρώτη φορά στο θέμα των παραπανίσιων κιλών του.

«Ο κόσμος θα μιλάει για αυτό. Ξέρω ότι πρέπει να βελτιωθώ» δήλωσε αρχικά ο Σλοβένος, για να προσθέσει στην συνέχεια κλείνοντας το θέμα:

«Είχα ένα μεγάλο σε διάρκεια καλοκαίρι (σ.σ επειδή αγωνίστηκε στους Ολυμπιακούς Αγώνες με την Σλοβενία). Μετά τους Ολυμπιακούς πήρα ρεπό τρεις εβδομάδες και χαλάρωσα λίγο. Ίσως περισσότερο από ό,τι έπρεπε. Πρέπει απλώς να βρω ξανά ρυθμό».

Να υπενθυμίσουμε ότι ο Ντόντσιτς στην καλοκαιρινή προετοιμασία των Μάβερικς δεν εμφανίστηκε και στην καλύτερη φυσική κατάσταση, με τον ίδιο να έχει μέχρι στιγμής πεσμένα νούμερα σε σχέση με πέρυσι.

Ο 22χρονος φόργουορντ τη φετινή σεζόν μετράει κατά μέσο όρο 25.5 πόντους, 7.9 ριμπάουντ, 8.5 ασίστ και 4.4 λάθη σε 35 λεπτά συμμετοχής.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ