Έτοιμοι για ριζικές αλλαγές οι Πέισερς – «Στο σφυρί» ΛεΒέρτ και Σαμπόνις ή Τέρνερ

Έτοιμοι για ριζικές αλλαγές οι Πέισερς – «Στο σφυρί» ΛεΒέρτ και Σαμπόνις ή Τέρνερ

Οι Ιντιάνα Πέισερς είναι έτοιμοι να... πατήσουν το κουμπί και να προχωρήσουν με άλλα πρόσωπα σε καίριες θέσεις στη συνέχεια της σεζόν.

Οι Ιντιάνα Πέισερς θέλουν να σταματήσουν τις διακυμάνσεις στην απόδοσή τους και να βρουν την απαραίτητη σταθερότητα, για να μη μπλέξουν σε «περιπέτειες», ανφορικά με τη συμμετοχή τους στα playoffs και δεν φοβούνται να κάνουν μεγάλες αλλαγές για να το πετύχουν.

Σύνφωνα μάλιστα με τους Σαμς Χαράνια και Μπομπ Κράβιτζ η ομάδα του Καρλάιλ, που έχει ρεκόρ 10-16, βγάζει «στο σφυρί» τον Κάρις ΛεΒέρτ, ενώ είναι διατεθημένη να παραχωρήσει κι έναν εκ των Σαμπόνις, Τέρνερ.

Ο ΛεΒέρτ είναι ο τρίτος σκόρερ της «Indy» με 14.9 πόντους μέσο όρο, ο Τέρνερ έχει 12.6 πόντους και 7.5 ριμπάουντ , ενώ ο Σαμπόνις μετρά 17.8 πόντους, 12 ριμπάουντ και 4.1 ασίστ, όντας μάλιστα πρώτος στα double double σε όλο το NBA, μαζί με τον, συμπατριώτη του, Γιόνας Βαλαντσιούνας.

Τα τελευταία χρόνια όλο και περισσότερες φωνές ακούγονται να λένε πως το δίδυμο στη ρακέτα πρέπει να «σπάσει», για να κάνουν οι Πέισερς το βήμα παραπάνω και φαίνεται πως για πρώτη φορά το σκέφτονται σοβαρά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ