Πέισερς – Χειρουργείο για ΜακΚόνελ, ίσως χάσει τη σεζόν

Πέισερς – Χειρουργείο για ΜακΚόνελ, ίσως χάσει τη σεζόν

Οι Ιντιάνα Πέισερς θα στερηθούν τον Τι Τζέι ΜακΚόνελ, ο οποίος υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση και είναι πιθανό να χάσει το υπόλοιπο της σεζόν.

Ο Τι Τζέι ΜακΚόνελ των Πέισερς, υπεβλήθη σε επιτυχημένη χειρουργική επέμβαση στους συνδέσμους του δεξιού του χεριού και θα απουσιάσει για αρκετό καιρό, με το ενδεχόμενο να χάσει τη σεζόν να είναι ανοικτό, σύμφωνα με το ESPN.

Το άσχημο στην περίπτωσή του είναι πως το χέρι στο οποίο αντιμετώπιζε πρόβλημα είναι αυτό με το οποίο σουτάρει, πράγμα που κάνει δυσκολότερη την ανάρρωσή του, βέβαια τα πάντα είναι ακόμα ρευστά και ενημέρωση θα υπάρξει, όταν επανεκτιμηθεί η κατάστασή του.

Ο ΜακΚόνελ δεν είναι φυσικά σταρ στην «Indy», κάνει όμως λίγο απ’ όλα και είναι εξαρετικά χρήσιμος. Φέτος έχει 8.4 πόντους, 3.3 ριμπάουντ, 4.8 ασίστ και 1 κλέψιμο μέσο όρο σε 24 λεπτά συμμετοχής.

Οι Πέισερς είναι έτοιμοι για «αναδόμηση» και σκοπεύουν να ακούσουν προσφορές για ΛεΒέρτ και έναν εκ των Ντέιβις και Τέρνερ, ευρισκόμενη σε έναν γενικό αναβρασμό, τον οποίο επιτείνει η απουσία του γκαρντ τους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ