Νικς – Γουόριορς 96-105

Νικς – Γουόριορς 96-105

Oι Γυόριορς επικράτησαν των Νικς με 96-105, στο παιχνίδι που ο Στεφ Κάρι έγινε και επισήμως ο κορυφαίος σουτέρ τριών στην ιστορία του ΝΒΑ.

Ο Στεφ Κάρι είναι και επίσημα πλέον ο κορυφαίος παίκτης σε εύστοχα τρίποντα στην ιστορία του NBA. Ο σούπερ σταρ των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς ήθελε δύο τρίποντα για ξεπεράσει τον Ρέι Άλεν και να γίνει ο κορυφαίος σουτέρ τριών πόντων στην κανονική περίοδο του ΝΒΑ και τα κατάφερε.

Ο Κάρι κατάφερε να πετύχει συνολικά 5 τρίποντα στην αναμέτρηση και οι Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς επικράτησαν εύκολαν των Νικς με 105-96 και διατηρούν το καλύτερο ρεκόρ στο ΝΒΑ (23-5).

Για τους νικητές πρώτος σκόρερ ήταν ο κορυφαίος σουτέρ τριών πόντων στην ιστορία του ΝΒΑ Στεφ Κάρι, με 22 πόντους, 3 ριμπάουντ και 3 ασίστ, ενώ ακολούθησε ο ο Πουλ 19 πόντους, 9 ριμπάουντ, 3 ασίστ και ο Ουίγκινς 18 πόντους, 6 ριμπάουντ, 3 ασίστ.

Από την άλλη πλευρά για τους Νικς του (12-16) ο Ραντλ είχε 31 πόντους, 7 ριμπάουντ, 3 ασίστ και 2 κλεψίματα, ο Ρόουζ 15 πόντους, 6 ασίστ, 4 ριμπάουντ, ενώ ο Μπαρκς πέτυχε 14 πόντους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ