Ουίγκινς για την ασίστ στον Κάρι – «Θα την θυμάμαι για πάντα»

Ουίγκινς για την ασίστ στον Κάρι – «Θα την θυμάμαι για πάντα»

Ο Άντριου Ουίγκινς ήταν ο άνθρωπος που έδωσε την πάσα στον Στεφ Κάρι για το ιστορικό ρεκόρ στα εύστοχα τρίποντα και δήλωσε πως αυτή την ασίστ δεν θα την ξεχάσει ποτέ.

Χρειάστηκαν 789 αγώνες, 27.077 λεπτά στο παρκέ και 6.903 προσπάθειες από τα 7,25. Ο Στεφ Κάρι είναι και επίσημα ο νέος βασιλιάς στα εύστοχα τρίποντα στην ιστορία του ΝΒΑ, με το κοντέρ να γράφει πλέον 2.977, τέσσερα περισσότερα από τον Ρέι Άλεν. Απέμεναν 7:37΄ για το τέλος της 1ης περιόδου, όταν ο ηγέτης των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς πήρε την πάσα από τον Άντριου Ουίγκινς και χωρίς να το σκεφτεί σηκώθηκε από την περίμετρο και τα υπόλοιπα είναι γνωστά.

Το «Madison Square Garden» σηκώθηκε στο πόδι για να τον αποθεώσει, με τον Κάρι να έχει όλα τα φώτα στραμμένα πάνω του. Ο Ουίγκινς μοίρασε ίσως την σημαντικότερη ασίστ της καριέρας του, δηλώνοντας μετά το τέλος του αγώνα με τους Νιου Γιορκ Νικς πως δεν θα την ξεχάσει ποτέ: «Σημαίνει πολλά η ασίστ για αυτό το καλάθι. Είναι κάτι που θα λατρεύω και θα θυμάμαι για το υπόλοιπο της ζωής μου».

Από την άλλη, ο Ντρέιμοντ Γκριν ανέφερε πως ήταν η πρώτη φορά που ο Καναδός δίνει πάσα στο συγκεκριμένο play, με τον Κάρι να σημειώνει το ίδιο: «Εκτελούμε αρκετά αυτό το play και νομίζω είναι η πρώτη φορά που έδωσε πάσα«.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ