Νικς – Νο Γουόκερ, no party (pic)

Νικς – Νο Γουόκερ, no party (pic)

Ο Κέμπα Γουόκερ έχει τεθεί εκτός ροτέισον από τους Νιου Γιορκ Νικς, αλλά τα αποτελέσματα δεν δικαιώνουν τον Τομ Τίμποντο για την επιλογή του.

Ο Κέμπα Γουόκερ άφησε τους Μπόστον Σέλτικς για να αγωνιστεί στη γενέτειρα του και συγκεκριμένα στους Νιου Γιορκ Νικς. Ωστόσο, τα πράγματα δεν έχουν εξελιχθεί με τον καλύτερο τρόπο για τον 31χρονο γκαρντ, ο οποίος είδε τον Τομ Τίμποντο να τον θέτει εκτός του ενεργού ροτέισον της ομάδας εξαιτίας της άσχημης απόδοσης που είχε στα παιχνίδια.

Ο Γουόκερ μετρούσε μέχρι να μείνει εκτός, 11.7 πόντους, 2.6 ριμπάουντ και 3.1 ασίστ, 1.3 λάθη και 1.1 κλεψίματα σε 24.5΄ συμμετοχής. Οι Νικς με τον Αμερικανό είχαν θετικό ρεκόρ (10-9), αλλά με αυτόν στην άκρη του πάγκου, τα αποτελέσματα δεν είναι αντιπροσωπευτικά των στόχων και της περσινής πορείας των Νεϋορκέζων. Ειδικότερα, το σύνολο του Τίμποντο έχει μόλις δύο νίκες και εφτά ήττες, μετρώντας μάλιστα τέσσερις συνεχόμενες. Πλέον, βρίσκονται εκτός των θέσεων που οδηγούν στο play-in tournament και ειδικότερα στη 12η θέση με ρεκόρ 12-16.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ