Μπακς – Πέισερς 114-99: Ηγέτης Χόλιντεϊ, έπαιξε και για τους Αντετοκούνμπο – Μίντλετον

Μπακς – Πέισερς 114-99: Ηγέτης Χόλιντεϊ, έπαιξε και για τους Αντετοκούνμπο – Μίντλετον

Οι Μιλγουόκι Μπακς παρατάχθηκαν στο παρκέ του «Fiserv Forum» χωρίς έξι παίκτες του ροτέισον - ανάμεσά τους οι Αντετοκούνμπο και Μίντλετον - αλλά ο Τζρου Χόλιντεϊ έπαιξε και για αυτούς (26π., 14ασ.) οδηγώντας τα «Ελάφια» στη νίκη με 114-99 επί των Πέισερς.

Ο κορωνοϊός κράτησε εκτός δράσης τους Αντετοκούνμπο, Μάθιους και ΝτιΒιτσέντζο που αναμενόταν να επιστρέψει στο παρκέ μετά τον περσινό τραυματισμό του, ο Μίντλετον επιλέχθηκε να προφυλαχθεί μετά την αποχώρησή του στο παιχνίδι απέναντι στους Σέλτικς και οι Μπρουκ Λόπεζ και Σέμι Οτζελέγε παραμένουν στα «πιτς» από καιρό, ωστόσο ο Τζρου Χόλιντεϊ έδωσε κανονικά το παρών στην αναμέτρηση των Μιλγουόκι Μπακς με τους Ιντιάνα Πέισερς και φρόντισε να παίξει για όλους αυτούς, όντας ο απόλυτος ηγέτης για τα «Ελάφια».

Ο 31χρονος γκαρντ τελείωσε τον αγώνα με 26 πόντους (12-18 σουτ), 14 ασίστ, 4 ριμπάουντ, ένα κλέψιμο και 2 λάθη σε 33΄ και οδήγησε τους πρωταθλητές στη νίκη με 114-99 στο «Fiserv Forum», με τους Μπακς να βελτιώνουν το ρεκόρ τους στο 19-11 και να βρίσκονται στη 2η θέση της Ανατολικής Περιφέρειας. Καλή εμφάνιση από τους Κόνατον (4-5 τρίποντα) και Πόρτις με 20 πόντους, με τον Νουόρα να προσθέτει 15.

Το παιχνίδι ήταν ντέρμπι για τρία δωδεκάλεπτα, αλλά το τελευταίο ανήκε ολοκληρωτικά στους Μπακς, οι οποίοι έτρεξαν ένα επιμέρους 27-12 για να φτάσουν στη νίκη. Για τους Πέισερς, πέντε παίκτες είχαν διψήφιο αριθμό πόντων, με τους ΛεΒέρτ και Σαμπόνις να είναι οι πρώτοι σκόρερ με 16.

Τα δεκάλεπτα: 33-33, 58-53, 87-87, 114-99

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ