Παίζει με Σέλτικς ο Γιάννης Αντετοκούνμπο

Παίζει με Σέλτικς ο Γιάννης Αντετοκούνμπο

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο βγήκε από το πρωτόκολλο υγείας και ασφάλειας του κορωνοϊού και θα δώσει κανονικά το παρόν στην αναμέτρηση με τους Σέλτικς.

Απόψε στις 21:30 το βράδυ οι Μιλγουάκι Μπακς υποδέχονται τους Μπόστον Σέλτικς με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να δίνει κανονικά το παρόν στην αναμέτρηση.

Ο Greak Freak βγήκε από το πρωτόκολλο υγείας και ασφάλειας του κορωνοϊού στο ΝΒΑ και θα είναι στην διάθεση του προπονητή του για τον αγώνα κόντρα στους Σέλτικς.

Παράλληλα, στη διάθεση του Μάικ Μπουντενχόλζερ τέθηκε ο Μπόμπι Πόρτις, ενώ αμφίβολος παραμένει ο Ντόντε ΝτιΒιντσέντζο. Εκτός δράσης παραμένει ο Μπρουκ Λόπεζ.

Την ίδια στιγμή, με αρκετά προβλήματα ταξίδεψαν για το Μιλγουόκι οι Σέλτικς, αφού ο Ίμε Ουντόκα δεν υπολογίζει τους Γκραντ Γουίλιαμς, Τζος Ρίτσαρντσον, Άρον Νέσμιθ, Σι Τζέι Μάιλς, Τζάστιν Τζάκσον, Σαμ Χάουζερ, Ενές Καντέρ και Μπρούνο Φερνάντο.

Επιπλέον, τελευταία στιγμή θα κριθεί η συμμετοχή των Χουάντσο Ερνανγκόμεθ, Αλ Χόρφορντ, Ρομέο Λάνγκφορντ, Τζαμπάρι Πάρκερ, Μάρκους Σμαρτ και Μπρόντρικ Τόμας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ