Αποκαλύψεις για Τζόρνταν: «Δεν τον ήθελαν οι συμπαίκτες του»… (vid)

Αποκαλύψεις για Τζόρνταν: «Δεν τον ήθελαν οι συμπαίκτες του»… (vid)

Ο Γκίλμπερτ Αρίνας αποκάλυψε σε συνέντευξή του γιατί δεν έμεινε ο Μάικλ Τζόρνταν στους Γουίζαρντς, ενώ αναφέρθηκε και στο περιστατικό που ο «Air» πέταξε επιταγή 10 εκατ. δολαρίων.

Ο Γκίλμπερτ Αρίνας έχει ζήσει μια καριέρα πολυτάραχη, με όπλα, τρελά πάρτι και ήταν ένας από τους καλύτερους παίκτες του NBA πριν από 15 χρόνια.

Ο «O Agent Zero» αποκάλυψε σε συνέντευξή του τι συνέβη με την αποχώρηση του Τζόρνταν από τους Γουίζαρντς, όπως έμαθε μέσα από την ίδια την ομάδα.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Όταν πήγα εκεί ήταν μία από τις ερωτήσεις μου. Ο μπαμπάς μου είχε την απορία, «Τι συμβαίνει με τον Τζόρνταν; Γιατί δεν ανανέωσε;». Και ο Έιμπ Πόλινς (ο ιδιοκτήτης της ομάδας) μου είχε πει «αγαπώ το μπάσκετ, αγαπώ τους παίκτες. Οπότε τους ρώτησα τι θέλουν να γίνει. Και μου είπαν ότι δεν θέλουν τον Τζόρνταν για άλλη μία σεζόν.»

Η ιστορία όμως έχει ακόμα ένα κομμάτι. Ο Τζόρνταν είχε συμφωνήσει όταν σταματούσε να γίνει πρόεδρος της ομάδας. Αφού δεν συμέχισε, του δόθηκε μια επιταγή 10 εκατ. δολαρίων, όταν όμως οι εξελίξεις δεν του επέτρεψαν να αναλάβει την προεδρία της ομάδας, την πέταξε κι έφυγε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ