Χόρι – «Οι Μπακς κατέκτησαν το πρωτάθλημα χάρη στο δάχτυλο του ποδιού του Ντουράντ» (vid)

Χόρι – «Οι Μπακς κατέκτησαν το πρωτάθλημα χάρη στο δάχτυλο του ποδιού του Ντουράντ» (vid)

Ο παλαίμαχος NBAer, Ρόμπερτ Χάρι απέδωσε το περσινό πρωτάθλημα των Μιλγουόκι Μπακς στο μεγάλο δάχτυλο του ποδιού του Κέβιν Ντουράντ.

Με απαξιωτικά λόγια για τους Μιλγουόκι Μπακς του Γιάννη Αντεκοκούνμπο μίλησε ο Ρόμπερτ Χόρι.

Ο παλαίμαχος παίκτης του NBA και κάτοχος επτά «δαχτυλιδιών», μιλώντας στη διαδικτυακή εκπομπή «Big Shot Bob», ανέφερε: «Δεν νομίζω πως υπάρχει πιθανότητα κάποια ομάδα να κάνει το three-peat. Ίσως δούμε μια ομάδα να παίρνει τον τίτλο back to back, αλλά όσον αφορά το three-peat, δεν το πιστεύω. Ίσως δεν υπάρξουν καν back to back πρωταθλήτριες ομάδες. Σκεφτείτε τι έκαναν οι Λέικερς. Κέρδισαν ένα πρωτάθλημα και την επόμενη χρονιά άλλαξαν εντελώς την ομάδα.

Ξέρουμε ότι το Μιλγουόκι δεν πρόκειται να κάνει το back to back, διότι δεν έπρεπε να βρίσκονται καν στην πρώτη θέση. Απλώς κατέκτησαν το πρωτάθλημα χάρη… στο δάχτυλο του ποδιού του Ντουράντ».

Ο Χόρι αναφέρεται στο 7ο παιχνίδι της σειράς με τους Νετς και συγκεκριμένα σε μία φάση στο φινάλε, όταν η ομάδα του Μπρούκλιν έφερε το παιχνίδι στα ίσια χάρη στο μακρινό σουτ του Κέβιν Ντουράντ, στέλνοντας το ματς στην παράταση (109-109).

Εκεί, σύμφωνα με τον ίδιο τα «Ελάφια» ήταν τυχερά, καθώς ο «KD» την ώρα της εκτέλεσης πάτησε με το δάχτυλό του την περιμετρική γραμμή, με αποτέλεσμα το σουτ να μετρήσει για δύο και όχι για τρεις πόντους (θα πήγαιναν στους τελικούς οι Νετς).

Στην παράταση η ομάδα του «Greak Freak» πήρε την νίκη με 115-111 και προκρίθηκε στους τελικούς της Ανατολής, όπου αντιμετώπισε τους Φοίνιξ Σανς, κατακτώντας στην συνέχεια τον τίτλο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ