Σίλβερ – «Να δουλέψουμε μαζί NBA και FIBA για το καλό του μπάσκετ»

Σίλβερ – «Να δουλέψουμε μαζί NBA και FIBA για το καλό του μπάσκετ»

Ο κομισάριος του NBA, Άνταμ Σίλβερ σε συνέντευξή του στην Ιταλία, έδειξε την διάθεσή του για συνεργασία με την FIBA, τονίζοντας την ανάγκη για ανάπτυξη του μπάσκετ στην Ευρώπη.

Συνέντευξη στην ιταλική εφημερίδα «Corriere Dela Sera», παραχώρησε ο Άνταμ Σίλβερ.

Ο κομισάριος του NBA αναφερόμενος στη συνεργασία με την FIBA έδειξε ενωτικό πνεύμα, λέγοντας ότι ανυπομονεί να ξαναρχίσουν οι συναντήσεις μεταξύ των δύο πλευρών, ενώ έθεσε ως στόχο την ανάπτυξη του μπάσκετ στην ευρωπαϊκή Ήπειρο.

«Είμαστε στην αρχή της συζήτησης, αλλά πρέπει να πω ότι με την FIBA συνεργαζόμαστε πολλά χρόνια στο «Basketball Without Borders» και εσχάτως στην Basketball African league, που πρόκειται να αναπτυχθεί περαιτέρω στο μέλλον», σχολίασε αρχικά.

Όταν η κουβέντα πήγε στην Euroleague, ο «ισχυρός άνδρας» του κορυφαίου πρωταθλήματος στον κόσμο, ήταν πιο φειδωλός, λέγοντας: «Είχαμε κάποια pre season games τα προηγούμενα χρόνια».

Τέλος, αναφορικά με την πρόσκληση του προέδρου της FIBA, Ανδρέα Ζαγκλή να καθίσουν στο ίδιο τραπέζι, αλλά και την κατάσταση που επικρατεί στο ευρωπαϊκό μπάσκετ, ο Σίλβερ επισήμανε:

«Με χαρά δεχτήκαμε την πρόσκληση να κάτσουμε στο ίδιο τραπέζι. Ο στόχος μας δεν είναι να κυριεύσουμε την Ευρώπη, αλλά αυτό που θέλουμε είναι να δουλέψουμε όλοι μαζί για να αναπτύξουμε το μπασκετικό οικοσύστημα στην ευρωπαϊκή Ήπειρο. Ανυπομονούμε να ξαναρχίσουμε τις συναντήσεις μας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ