ΛεΜπρόν – «Αν είμαι υποψήφιος για το MVP αυτό σημαίνει ότι οι Λέικερς πάνε καλά»

ΛεΜπρόν – «Αν είμαι υποψήφιος για το MVP αυτό σημαίνει ότι οι Λέικερς πάνε καλά»

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς μίλησε για τον τίτλο του MVP, τονίζοντας πως αν το όνομά του συμπεριλαμβάνεται στην κουβέντα σημαίνει πως οι Λέικερς βρίσκονται στον σωστό δρόμο.

Μπορεί να βρίσκεται στο 37ο έτος της ηλικίας του, όμως ο ΛεΜπρόν Τζέιμς πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις με τη φανέλα των Λος Άντζελες Λέικερς κρατώντας τους «λιμνάνθρωπους» όσο πιο ψηλά μπορεί στη βαθμολογία της Δύσης.

Το όνομά του έχει μπει και στην κουβέντα για τον τίτλο του MVP, με τον ίδιο να απαντά πως από τη στιγμή που εκείνος είναι από τους υποψήφιους σημαίνει ότι οι Λέικερς βρίσκονται σε καλό δρόμο.

Οι δηλώσεις του ΛεΜπρόν Τζέιμς:

«Νομίζω πως όταν το όνομα σου μπαίνει στη συγκεκριμένη κουβέντα, αυτό σημαίνει πως η ομάδα σου νικάει και εσύ παίζεις σε τόσο υψηλό επίπεδο που τη βοήθησες να φτάσει εκεί που θέλει. Οπότε, αν το όνομά μου είναι στα υποψήφια για MVP, τότε είμαι χαρούμενος γιατί είναι και οι Λέικερς στο σωστό δρόμο.

Αυτό που θέλω είναι να φτάνει η ομάδα μας στις νίκες. Μόνο αυτό με νοιάζει. Ξέρω τι μπορώ να προσφέρω κάθε βράδυ. Θέλω όμως να συνδυάζεται με νίκες γιατί αυτό είναι το μόνο που ήθελα από την πρώτη μέρα που μπήκα στη λίγκα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ