«Δεν βάζω κανέναν NBAερ πάνω από τον Αντετοκούνμπο»

«Δεν βάζω κανέναν NBAερ πάνω από τον Αντετοκούνμπο»

Το εγκώμιο του ηγέτη των Μιλγουόκι Μπακς, Γιάννη Αντετοκούνμπο, έπλεξε σε δηλώσεις του πρώην παίκτης και νυν αναλυτής του ΝΒΑ.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έχει εδραιωθεί για τα καλά στην ελίτ του ΝΒΑ, βάζοντας το όνομά του δίπλα σε παίκτες όπως ο ΛεΜπρόν Τζέιμς, ο Κέβιν Ντουράντ και ο Στέφεν Κάρι.

Έτσι όλο και περισσότεροι αναλυτές στη λίγκα τον αποθεώνουν και μιλούν με τα καλύτερα λόγια για τον Έλληνα σούπερσταρ που πέρσι κατέκτησε την κορυφή του κόσμου με τους Μιλγουόκι Μπακς.

Ένας από τους αναλυτές είναι και ο πρώην ΝΒΑερ, Κέντρικ Πέρκινς, ο οποίος σε δηλώσεις του τόνισε πως δεν βάζει κανέναν πάνω από τον «Greek Freak» καθώς είναι μόλις 27 ετών και έχει ακόμα μπροστά του τουλάχιστον επτά χρόνια για να κυριαρχήσει στο πρωτάθλημα.

Η τοποθέτηση του Κέντρικ Πέρκινς για τον Αντετοκούνμπο:

«Δεν βάζω κανέναν από τον Γιάννη Αντετοκούνμπο. Και αυτό γιατί είναι μόλις 27 ετών και μπορεί να κάνει όσα κάνει για τουλάχιστον οκτώ χρόνια ακόμη. Σαν σωματοδομή μου θυμίζει τον ΛεΜπρόν Τζέιμς και τον Καρλ Μαλόουν.

Είναι ένας 27χρονος με επτά χρόνια -το λιγότερο- μπροστά του, που θα είναι στο απόγειό του. Βέβαια, δεν ξέρουμε αν έχουμε δει το καλύτερο από εκείνον.

Ο ΛεΜπρόν παίζει σε κορυφαίο επίπεδο εδώ και πολλά χρόνια και έχει αποδείξει πως είσαι στα καλύτερά σου όχι από τα 27 έως τα 34, όπως πιστεύαμε, αλλά πολύ περισσότερο όταν προσεχείς όπως πρέπει το σώμα σου».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ