Χαμός στους Γουίζαρντς, πλακώθηκαν Χάρελ και Κάλντγουελ-Πόουπ

Χαμός στους Γουίζαρντς, πλακώθηκαν Χάρελ και Κάλντγουελ-Πόουπ

Τα αποδυτήρια των Γουίζαρντς ήταν γεμάτα ένταση, καθώς στο ημίχρονο του ματς με τους Χοκς οι Μοντρέζλ Χάρελ και Κεντάβιους Κάλντγουελ-Πόουπ «αρπάχτηκαν» για μια πάσα.

Οι Γουίζαρντς είχαν… πολλά εσωτερικά θέματα να λύσουν στο ημίχρονο του αγώνα με την Ατλάντα, καθώς μια πάσα που ζητούσε ο Μοντρέζλ Χάρελ, λίγο πριν την ανάπαυλα, δεν έγινε ποτέ.

Έτσι ο πάουερ φόργουορντ των «Μάγων» άρχισε να φωνάζει στα αποδυτήρια προς τον συμπαίκτη του, Κεντάβιους Κάλντγουελ-Πόουπ, γιατί δεν του πάσαρε ενώ ήταν αμαρκάριστος.

Εκείνος απάντησε, οι φωνές συνεχίστηκαν και αμφότεροι προσπάθησαν να χτυπήσουν ο ένας τον άλλον, με τα πνεύματα να ηρεμούν μόλις επενέβησαν οι υπόλοιποι.

Στο δεύτερο ημίχρονο έδειξαν πως το θέμα είχε λήξει και τελείωσαν τον αγώνα κανονικά. Ο Κάλντγουελ-Πόουπ είχε 16 πόντους και το νικητήριο τρίποντο που έγραψε το 121-118 υπέρ των Γουίζαρντς και ουσιαστικά έκρινε το ματς, ενώ ο Χάρελ 12 πόντους κι 7 ριμπάουντ.

Υπενθυμίζουμε ότι αυτοί οι δύο, όπως και ο Κάιλ Κούζμα, ήταν τα ανταλλάγματα των Λέικερς το καλοκαίρι για τον Γουέστμπρουκ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ