Επιτέλους! Πατάει παρκέ ο Μαρκέλ Φουλτζ

Επιτέλους! Πατάει παρκέ ο Μαρκέλ Φουλτζ

Ο Μαρκέλ Φουλτζ, το Νο. 1 του Draft του καλοκαιριού και παίκτης των Φιλαδέλφια 76ερς, αναμένεται να αγωνιστεί για πρώτη φορά με την ομάδα του απόψε, μετά τον σοβαρό τραυματισμό του.

Ένας από τους μεγαλύτερους άτυχους της φετινής σεζόν, είναι αναμφίβολα ο Μαρκέλ Φουλτζ. Ο 19χρονος βρέθηκε στο Νο. 1 του Draft το περασμένο καλοκαίρι και εντάχθηκε στο δυναμικό της ομάδας από τη Φιλαδέλφια. Οι προσδοκίες για τον απόφοιτο του Πανεπιστημίου τους Ουάσιγκτον ήταν πολύ μεγάλες, καθώς προέρχονταν από μια σούπερ κολεγιακή σεζόν με μέσο όρο 23,2 πόντους, 5,9 ασίστ και 5,7 ριμπάουντ.

Στο ξεκίνημα όμως της πολλά υποσχόμενης rookie season του, ο Φουλτζ τραυματίστηκε στον ώμο στις 18/10/2017 και από τότε δίνει τη μάχη του για να επιστρέψει στα παρκέ του ΝΒΑ και να γίνει μαζί με τους Σίμονς και Εμπίντ μέλος του περιβόητου πλέον project που ακούει στο όνομα «The Proccess».

Τελικά αυτή η στιγμή αναμένεται να έρθει σήμερα, αφού σύμφωνα με πληροφόρηση από τους 76ερς, ο Φουλτζ θα είναι διαθέσιμος για το ματς κόντρα στους Ντένβερ Νάγκετς που ξεκινά στις 2:00 ώρα Ελλάδας, τα ξημερώματα Τρίτης (27/3).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ