Επική ατάκα Σακίλ – «Αν το Φοίνιξ κερδίσει τους Γουόριορς, θα κυκλοφορώ με τη λέξη Σανς γραμμένη στον κ@@@ μου» (vid)

Επική ατάκα Σακίλ – «Αν το Φοίνιξ κερδίσει τους Γουόριορς, θα κυκλοφορώ με τη λέξη Σανς γραμμένη στον κ@@@ μου» (vid)

Ο Σακίλ Ο' Νιλ δεν πιστεύει πως οι Γουόριορς έχουν αντίπαλο στα playoffs και έδειξε την εμπιστοσύνη του σε εκείνους με μια τρελή υπόσχεση.

Οι Σανς μπορεί να έχουν καλύτερο ρεκόρ από τους Γουόριορς αυτή τη στιγμή στο NBA, όμως ο Σακίλ Ο’ Νιλ δεν βλέπει πώς θα μπορούσε κάποια ομάδα να πάρει τέσσερις νίκες απέναντί τους σε σειρά playoffs.

Ο τετράκις πρωταθλητής του NBA νιώθει τόσο σίγουρος για τη διαφορά δυναμικής και πιότητας μεταξύ αυτών και όλου του υπόλοιπου πρωταθλήματος, που δεν δίστασε να δελεάσει τον κόσμο που άκουγε το «The Big Shaqstradamus» podcast, βάζοντας ένα τρελό στοίχημα.

Ο «Big Diesel» είπε πως εάν ηττηθούν οι Γουόριορς από το Φοίνιξ θα γράψει τη λέξη «Σανς» στο… πίσω μέρος του σώματός του και θα περπατήσει δύο τετράγωνα, κάνοντας live στο Instagram.

Αναλυτικά η δήλωσή του:

«Αν οι Σανς αποκλείσουν τους Ουόριορς θα περπατήσω δύο τετράγωνα, έχοντας τη λέξη Σανς γραμμένη στον κ@@@ μου και θα το ποστάρω live στο instagram».

Δεν είναι τύπος που κάνει πίσω από προκλήσεις, καθώς στο παρελθόν είχε κάνει κι άλλα κουλά, όπως το να καταναλώσει επίτηδες καυτερές πιπεριές μπροστά στους συναδέλφους του στο «Inside The NBA».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ