Ψάχνουν παίκτη από το «πάνω ράφι» οι Γουίζαρντς – Δύο τα υποψήφια ονόματα

Ψάχνουν παίκτη από το «πάνω ράφι» οι Γουίζαρντς – Δύο τα υποψήφια ονόματα

Οι Γουίζαρντς θέλουν να κάνουν μια τελευταία προσπάθεια μήπως προλάβουν τα playoffs και κοιτάζουν δύο παίκτες ομάδων τις Ανατολής, με το χρονοδιάγραμμα να πιέζει.

Οι Γουίζαρντς στην αρχή της σεζόν ήταν ίσως η μεγαλύτερη έκπληξη στην Ανατολή και αντοπρίνονταν στο όνομα τους θυμίζοντας «μάγους».

Η ομάδα του Άνσελντ όμως είδε πολλές αναποδιές να έρχονται μαζεμένες, με την πάροδο του χρόνου. Τραυματίστηκε ο Μπέρτανς, ήταν στα «πιτς» ο Μπράιαντ, ενώ ο Χατσιμούρα έφερε βαρέως την αποτυχία της Ιαπωνίας στους Ολυμπιακούς Αγώνες το καλακαίρι, μέχρι πρόσφατα.

Μετά την ήττα τους από τους Μπακς με 112-98 τα ξημερώματα, βλέπουν το ρεκόρ τους στο 23-27 και βρίσκονται στη 12η θέση της περιφέρειας. Με την τελευταία ημέρα των μεταγραφών να είναι 10η Φεβρουαρίου, προσπαθούν να ενισχυθούν όσο προλαβαίνουν κι έχουν ξεχωρίσει δύο περιπτώσεις, αυτές των Τζέραμι Γκραντ και Ντομάντας Σαμπόνις.

Ο Λιθουανός έχει φέτος 19.1 πόντους, 12.1 ριμπάουντ, 5 ασίστ κι 1 κλέψιμο. Ο Γκράντ από πλευράς του μετρά 20 πόντους, 4.7 ριμπάουντ, 2.5 ασίστ, 1.1 κλέψιμο κι 1.1 μπλοκ.

Και οι δύο στόχοι είναι δύσκολοι, καθώς λογικά απαιτούν τουλάχιστον 1-2 καλούς παίκτες και επιλογές σε μελλοντικά ντραφτ, αλλά οι Γουίζαρντς θα δοκιμάσουν την τύχη τους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ