Σποέλστρα: Προπονητής του Ντουράντ στο All Star Game (pic)

Σποέλστρα: Προπονητής του Ντουράντ στο All Star Game (pic)

Ο Έρικ Σποέλστρα θα είναι ο προπονητής της παρέας του Κέβιν Ντουράντ στο All Star Game του Κλίβελαντ, με τους Χιτ να βρίσκονται πρώτη στην Ανατολή.

Βρέθηκε τελικά ο προπονητής της ομάδας του Ντουράντ για το All Star Game του Κλίβελαντ που πλησιάζει, (18-20 Φεβρουαρίου) και αυτός θα είναι ο Έρικ Σποέλστρα, των Μαϊάμι Χιτ.

Ο Αμερικανοφιλιππινέζος, ο οποίος ξεκίνησε ο συντονιστής των βίντεο στην ομάδα της Φλόριντα και το 2008 ανέλαβε προπονητής, ως και σήμερα, τους οδήγησε στη νίκη με 104-86 επί της Σάρλοτ και ταυτόχρονα είδε τους Μπουλς να χάνουν με 119-108 στην έδρα των Σίξερς.

Η ομάδα της Φλόριντα ανέβηκε στο 34-20, ενώ οι Ταύροι «έπεσαν» στο 33-20 και έτσι «κλείδωσε» την πρώτη θέση της περιφέρειας την 6η Φεβρουαρίου, (7 σε μας), καταληκτική ημερομηνία για την ανάδειξη τον προπονητών των δύο ομάδων.

Στη Δύση ο Μόντι Γουίλιαμς εξασφάλισε τη θέση εδώ και κάποιες μέρες. Έτσι παρότι Σανς και Χιτ δεν θα έχουν ούτε έναν παίκτη στις βασικές πεντάδες της μεγάλης γιορτής, κέρδισαν κατά κράτος τη μάχη των πάγκων.

Για τον Σποέλστρα αυτή είναι η δεύτερη συμμετοχή του, μετά το 2013.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ