«Ούτε που συζητούν την ανταλλαγή του Χάρντεν οι Νετς»

«Ούτε που συζητούν την ανταλλαγή του Χάρντεν οι Νετς»

Όπως αναφέρουν στην Αμερική, οι Μπρούκλιν Νετς δεν σκοπεύουν να αφήσουν τον Τζέιμς Χάρντεν να φύγει με ανταλλαγή καθώς θέλουν να αφοσιωθούν στη διεκδίκηση του πρωταθλήματος.

Τις τελευταίες μέρες, τα σενάρια για μια πιθανή ανταλλαγή του Τζέιμς Χάρντεν έχουν κάνει την έντονη εμφάνισή τους, και έρχονται να συνδυαστούν με τις φήμες που ήθελαν τον «μούσια» να μην είναι ικανοποιημένος με την κατάσταση που επικρατεί στους Μπρούκλιν Νετς.

Μάλιστα, το θέμα είχε πάει ένα βήμα παρακάτω καθώς είχαν κυκλοφορήσει ρεπορτάζ που ήθελαν την ομάδα της Νέας Υόρκης να είναι ανοιχτή σε ενδεχόμενη πρόταση των Φιλαδέλφεια Σίξερς για ανταλλαγή με τον Μπεν Σίμονς, καθώς υπήρχαν βάσιμες εικασίες πως ο Καϊρί Ίρβινγκ θα μπορούσε να επιστρέψει στα παρκέ μιας και θα χαλάρωναν τα μέτρα στην πόλη.

Ωστόσο, κάτι τέτοιο φαίνεται πως δεν ισχύει, με τους Νετς να ξεκαθαρίζουν, σύμφωνα πάντα με τα δημοσιεύματα, ότι δεν προτίθενται να αφήσουν με ανταλλαγή τον Χάρντεν, του οποίου το συμβόλαιο τελειώνει το καλοκαίρι.

Ο λόγος είναι πως το σύνολο του Στιβ Νας θέλει να αφοσιωθεί στην κατάκτηση του πρωταθλήματος, παρότι το τελευταίο διάστημα έχει υποστεί συνεχόμενες ήττες, όντας επηρεασμένη από τον τραυματισμό του Κέβιν Ντουράντ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ