Οδεύει προς τους Πέλικανς ο ΜακΚόλουμ

Οδεύει προς τους Πέλικανς ο ΜακΚόλουμ

Ο Σι Τζέι ΜακΚόλουμ είναι έτοιμος να μετακομίσει στη Νέα Ορλεάνη μετά από 8,5 χρόνια θητείας στους Μπλέιζερς.

Μετά από 8,5 χρόνια στο Πόρτλαντ, ο Σι Τζέι ΜακΚόλουμ ετοιμάζεται να αλλάξει φανέλα. Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται ο δημοσιογράφος Σαμς Τσαράνια του «Athletic», οι Μπλέιζερς διευθετούν τις τελευταίες λεπτομέρειες της παραχώρησής του στη Νέα Ορλεάνη, με βασικό αντάλλαγμα τον Τζος Χαρτ και κάποιες επιλογές στα ντραφτ.

Εφόσον η ανταλλαγή ολοκληρωθεί, σηματοδοτεί το οριστικό «σπάσιμο» του διδύμου Λίλαρντ-ΜακΚόλουμ, με το οποίο οι Μπλέιζερς προσπάθησαν -ανεπιτυχώς- να παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο στο NBA.

Ο 30χρονος γκαρντ επιλέχθηκε από τους Μπλέιζερς στο Νο 10 του ντραφτ το 2013 και έκτοτε έχει αγωνιστεί στην ομάδα του Ορεγκον σε 564 παιχνίδια κανονικής περιόδου, μετρώντας 19 πόντους, 3,4 ριμπάουντ και 3,4 ασίστ κατά μέσο όρο, και σε 57 αγώνες πλέι-οφ, με 20 πόντους, 4,2 ριμπάουντ και 2,8 ασίστ. Οι Μπλέιζερς έφτασαν το 2019 ως τους τελικούς της Δυτικής Περιφέρειας, όπου ηττήθηκαν από το Γκόλντεν Στέιτ.

Ο ΜακΚόλουμ, ο οποίος έχει συμβόλαιο ως το 2024, θα ενώσει στους Πέλικανς τις δυνάμεις του με τον Μπράντον Ίνγκραμ και τον Ζάιον Ουίλιαμσον, υπό την προϋπόθεση βέβαια ότι ο τελευταίος θα ξεπεράσει τα προβλήματα τραυματισμού και τα υπερβολικά κιλά του, που δεν του έχουν επιτρέψει να αγωνιστεί καθόλου τη φετινή σεζόν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ