Αμφίβολος ο Αντετοκούνμπο για το ματς με τους Μπλέιζερς (pic)

Αμφίβολος ο Αντετοκούνμπο για το ματς με τους Μπλέιζερς (pic)

Οι Μιλγουόκι Μπακς είναι πολύ πιθανό να παραταχθούν δίχως τον Γιάννη Αντετοκούνμπο στην αναμέτρηση κόντρα στους Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς.

Τις υπηρεσίες του Γιάννη Αντετοκούνμπο είναι πολύ πιθανό να στερηθούν ο Μάικ Μπαντενχόλζερ και οι Μιλγουόκι Μπακς, ενόψει της επικείμενης αναμέτρησης των «ελαφιών» κόντρα στους Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς τα ξημερώματα της Τρίτης (15/2, 3:00)

Ο Greek Freak αντιμετωπίζει κάποιες ενοχλήσεις στον αστράγαλο του αριστερού του ποδιού και πλέον στο inury report της ομάδας του Ουισκόνσιν, εμφανίζεται από «πιθανός» σε «αμφίβολος», με τη συμμετοχή του να είναι στον αέρα.

Οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος του Έλληνα σούπερ σταρ, από τη στιγμή που χαρακτηρίζεται ως «αμφίβολος» και είναι δεδομένο πως ο τεχνικός των Μπακς δεν θα ήθελε να πιέσει τον ηγέτη της ομάδας περισσότερο από ότι πρέπει.

Εξάλλου, οι Μπλέιζερς αντιμετωπίζουν και εκείνοι πολλά προβλήματα και η λογική λέει πως τα «ελάφια» έχουν το ρόστερ να καλύψουν το κενό του Γιάννη και να πάρουν τη νίκη. Αξίζει να σημειωθεί πως εκτός για το Μιλγουόκι θα είναι οι Πατ Κόνατον, Τζορτζ Χιλ και Μπρουκ Λόπεζ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ