Σε ημιάγρια κατάσταση ο Ντράμοντ, οδηγεί τους Πίστονς

Σε ημιάγρια κατάσταση ο Ντράμοντ, οδηγεί τους Πίστονς

Ο Αντρέ Ντράμοντ κάνει την καλύτερη του σεζόν στο ΝΒΑ και ειδικά με τις τελευταίες εμφανίσεις του, ηγείται της απέλπιδας προσπάθειας των Πίστονς να προλάβουν τα play offs.

Οι Πίστονς ξεκίνησαν πολύ άσχημα τη σεζόν στο NBA και για αρκετό καιρό… φλέρταραν με τον πάτο της βαθμολογίας. Σταδιακά όμως άρχισαν να βρίσκουν ρυθμό και να ανεβαίνουν και τώρα, 7 παιχνίδια να απομένουν, κάνουν την απέλπιδα προσπάθεια να προλάβουν το τραίνο των play offs.

Σε όλη την μέτρια σεζόν, τα «Πιστόνια» είχαν ως φάρο, τον Αντρέ Ντράμοντ. Ο 24χρονος ύψους 2,11μ σέντερ κάνει μακράν την καλύτερη σεζόν του από τις 6 συνολικά πoυ αγωνίζεται στο ΝΒΑ και στο συγκεκριμένο franchise, έχει αγωνιστεί σε 73 ματς (όλα ως starter) και έχει 15 πόντους, 16 ριμπάουντ και 3,1 ασίστ στα 33,5 λεπτά που μένει στο παρκέ ανά αγώνα.

Η αλήθεια είναι πως οι ελπίδες της ομάδας του Ντιτρόιτ για την 8άδα της Ανατολικής περιφέρειας είναι πλέον μαθηματικές. Τρέχουν όμως ένα σερί 4-1 στα τελευταία ματς και χτες νίκησαν τους άμεσους ανταγωνιστές Γουίζαρντς (103-92) με τον Ντράμοντ και πάλι να τρομάζει κόσμο με 24 πόντους και 23 ριμπάουντ, ενώ συνολικά έχει 14,2 πόντους και 17,8 ριμπάουντ στο καλό αυτό διάστημα της ομάδας του.

Ό,τι και αν κάνει όμως ο Ντράμοντ και η παρέα του, η λογική λέει πως το αρνητικό handicap των 5 περισσότερων νικών που έχουν οι 8οι Μπακς, με 7 αγώνες να υπολείπονται δεν είναι δυνατό να καλυφθεί. Όμως o Σταν Βαν Γκάντι ξέρει πως πρέπει να χτίσει γύρω από τον σέντερ του και μαζί με τον Μπλέικ Γκρίφιν να τον πλαισιώσει κατάλληλα, ώστε να κερδίσουν και πάλι οι Πίστονς τη θέση τους στα play offs του ΝΒΑ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ