Σκληρή κριτική του Τζέι Αρ Σμιθ στους παίκτες: «Προτιμούμε να ξοδέψουμε 60.000 σε στριπτιτζάδικα παρά να βοηθήσουμε την κοινωνία»

Σκληρή κριτική του Τζέι Αρ Σμιθ στους παίκτες: «Προτιμούμε να ξοδέψουμε 60.000 σε στριπτιτζάδικα παρά να βοηθήσουμε την κοινωνία»

Ο Τζέι Αρ Σμιθ επέπληξε τον εαυτό του και τους παίκτες του NBA που σπαταλούν χιλιάδες δολάρια σε στριπτιτζάδικα αντί να τα χρησιμοποιούν για κοινωνικό έργο.

Ο Τζέι Αρ Σμιθ δεν είναι… συμβατικός παίκτης καθώς πάντα λέει αυτό που σκέφτεται χωρίς να ωραιοποιει τα πράγματα.

Αυτή τη φορά έστρεψε τα «πυρά» στον εαυτό του και γενικά στους NBAερς, τονίζοντας πως δεν έχουν κριτική σκέψη και προτιμούν να χαλάσουν χιλιάδες δολάρια σε στριπτιτζάδικα παρά να είναι κοινωνικά ενεργοί.

Το 2011, όταν έγινε το τελευταίο lockout, αυτός βρέθηκε στην Κίνα και χρέωσε το room service με 3.000 δολάρια, βλέποντας στοίβες με μύδια να έρχονται, μόνο και μόνο για να δει αν συνεχίσουν να φέρνουν. Δεν έφαγε ούτε ένα.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Θα μπορούσαμε να χτίσουμε γυμναστήρια, κέντρα, να δημιουργήσουμε νέα πρωταθλήματα, ποιος θα μας σταματήσει; Χρήματα έχουμε! Δεν έχουμε κριτική σκέψη. Προτιμούμε να δώσουμε 60 χιλιάδες δολάρια για να πάμε σε στριπτιτζάδικα. Προτιμούμε να σπαταλήσουμε 60 χιλιάδες δολάρια παρά να βοηθήσουμε 2.500 χιλιάδες ανθρώπους».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ