Τόμας: «Ο Όκλεϊ λέει ό,τι θέλει, ο Γιάννης θα είναι ο καλύτερος και το… 3020»

Τόμας: «Ο Όκλεϊ λέει ό,τι θέλει, ο Γιάννης θα είναι ο καλύτερος και το… 3020»

Ο Αϊζέια Τόμας εξαπέλυσε βέλη κατά του Όκλεϊ για τη γνώμη του για τον Γιάννη και το πως θα απέδιδε αν έπαιζε στο παρελθόν.,

Ο Αϊζέια Τόμας «άστραψε και βρόντηξε» κατά του Τσαρλς Όκλεϊ και την άποψη που είχε για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Υπενθυμίζουμε πως ο πρώην παίχτης των Μπουλς και των Νικς είπε πως ο «Greek Freak» θα ερχόταν από τον πάγκο στην εποχή του, καθώς θα τον ανάγκαζαν συνέχεια να παίρνει στατικά σουτ.

Ο πρώην παίκτης των Πίστονς αποθέωσε τον Έλληνα σταρ, λέγοντας πως είναι μοναδικός και ο καλύτερος σε οποιαδήποτε εποχή, ακόμα και στο μέλλον.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Ο Γιάννης θα έκανε κύκλους γύρω από τον Όκλεϊ, γύρω από όλους. Θα τους κάρφωνε. Είναι μεγαλύτερος, γρηγορότερος και πιο δυνατός από όλους. Μπορείς να λες ό,τι θες επειδή δεν αγωνίζεσαι πια.

Τα λες αυτά, γιατί τα μαλλιά σου άσπρισαν και καπνίζοντας τσιγάρα στις κερκίδες για τα πράγματα που συνήθιζες να κάνεις. Ο Γιάννης θα κυριαρχούσε σε κάθε αγώνα απέναντι σου. Στην αρχή θα τον «χτυπούσες», αργότερα τι; Δεν συγκρίνεσαι μαζί του.

Θα κάρφωνε σε όλους. Πρέπει να σταματήσουμε να λέμε «δεν θα κυριαρχούσε στην δεκαετία του 80». Δεν έχουμε δει στα χρονικά έναν αθλητή σαν αυτόν. Δώστε του συγχαρητήρια. Θα ήταν καλύτερος από όλους στην δεκαετία του ’80, του ’90, του ’00 και στο 3020…»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ