Ο Αϊζέια Τόμας την… είπε στον Τσαρλς Όκλεϊ λόγω Γιάννη

Ο Αϊζέια Τόμας την… είπε στον Τσαρλς Όκλεϊ λόγω Γιάννη

Ο θρύλος του ΝΒΑ, Αϊζέια Τόμας, υπερασπίστηκε τον Γιάννη Αντετοκούνμπο με αφορμή τα όσα είπε για εκείνον ο Τσαρλς Όκλεϊ.

Ο παλαίμαχος παίκτης των Νιου Γιορκ Νικς, Τσαρλς Όκλεϊ, είχε αναφέρει πριν από λίγες ημέρες πως ο Γιάννης Αντετοκούνμπο θα ερχόταν από τον πάγκο αν αγωνιζόταν στο ΝΒΑ τη δεκαετία του ’90.

Ακούγοντας την εν λόγω δήλωση, ο θρύλος των Ντιτρόιτ Πίστονς, Αϊζέια Τόμας, πήρε θέση και υπερασπίστηκε τον «Greek Freak», τονίζοντας πως ο Έλληνας σούπερσταρ θα… κάρφωνε πάνω από όλους ακόμα και τότε!

Η τοποθέτηση του Αϊζέια Τόμας:

«Ο Γιάννης θα κάρφωνε πάνω από όλους αυτούς. Είναι μεγαλύτερος, πιο γρήγορος και πιο δυνατός. Μπορείς να τα λες όλα αυτά, γιατί δεν αγωνίζεσαι πια. Μπορείς να τα λες γιατί έχεις γκρίζα μαλλιά, κάθεσαι στην άκρη και καπνίζεις ένα πούρο περιγράφοντας όσα έκανες στο παρελθόν.

Ο Γιάννης θα σε βασάνιζε κάθε φορά που θα έμπαινες στο παρκέ. Θα μπορούσες να τον χτυπήσεις δυνατά, αλλά μετά δεν θα είχες παιχνίδι. Δεν θα δούμε ποτέ τύπο σαν τον Γιάννη. Θα βασάνιζε οποιονδήποτε στις δεκαετίες του ’80, του ’90, του ’00 και το… 3020.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ