Αντετοκούνμπο: «Η σκληρή δουλειά κερδίζει το ταλέντο» (vid)

Αντετοκούνμπο: «Η σκληρή δουλειά κερδίζει το ταλέντο» (vid)

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μετά τη νίκη των Μπακς επί των Θάντερ μίλησε για την ευστοχία του στα μακρινά σουτ και ανέφερε πως αυτό είναι απόρροια της σκληρής δουλειάς.

Η Μπακς για ένα ακόμα βράδυ έκαναν ότι ήθελαν μέσα στο παρκέ και πήραν εύκολα τη νίκη απέναντι στους Θάντερ με 142-115 μέσα στην Οκλαχόμα.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο για μια ακόμη φορά ήταν εκπληκτικός, καθώς σημείωσε σε μόλις 28 λεπτά που αγωνίστηκε 39 πόντους , 9/15 δίποντα, 4/4 τρίποντα, 9/13 βολές, 7 ριμπάουντ, 7 ασίστ, 3 κλεψίματα, 1 μπλοκ και 12 κερδισμένα φάουλ.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης στη συνέντευξη Τύπου ρωτήθηκε για την ευστοχία του έξω από τα 7.25 μέτρα και τα 4/4 τρίποντα, και όπως τόνισε πως η σκληρή δουλειά στη προπόνηση κερδίζει το ταλέντο θέλοντας να τονίσει πως δουλεύει σκληρά καθημερινά.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο: 

«Δουλεύω όσο περισσότερο γίνεται. Όπως θα έχετε παρατηρήσει και στην ρουτίνα μου πριν από το ματς, σουτάρω από μακριά. Κάτι το οποίο κάνω και στα παιχνίδια. Ήταν από τις μέρες που μπήκαν τα σουτ. Ένιωσα καλά γιατί εδώ και κάποιο διάστημα δουλεύω πολύ σε αυτό το κομμάτι του παιχνιδιού».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ