Ξέφυγε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο – Το παράκανε ο «Greek Freak»… (pic & vids)

Ξέφυγε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο – Το παράκανε ο «Greek Freak»… (pic & vids)

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο κάνει πράγματα που δεν είναι νορμάλ. Και τα οποία δεν εξηγούνται φυσιολογικά. Διαβάστε και θα καταλάβετε..

Μία μοναδική παράσταση έδωσαν τα ξημερώματα οι Μπακς στην Οκλαχόμα όπου διέλυσαν με το εντυπωσιακό 142-115 τους Θάντερ. Οι πρωταθλητές ήταν απολαυστικοί έχοντας σε σπουδαίο βράδυ τον Γιάννη Αντετοκούνμπο που αν και αγωνίστηκε για κάτι λιγότερο από 28 λεπτά, ήταν ασταμάτητος «τρελαίνοντας» για ακόμη μία φορά την στατιστική.

Ο Έλληνας σταρ ολοκλήρωσε το παιχνίδι με 39 πόντους , 9/15 δίποντα, 4/4 τρίποντα, 9/13 βολές ενώ είχε επίσης 7 ριμπάουντ, 7 ασίστ, 3 κλεψίματα, 1 μπλοκ και 12 κερδισμένα φάουλ. Πράγματα που για πολλούς αποτελούν άπιαστο όνειρο, για τον Γιάννη είναι απλά μια υπόθεση… 28 λεπτών. Κάτι περισσότερο δηλαδή από τη μισή διάρκεια του αγώνα.

Και το κυριότερο; Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο «Greek Freak» βγαίνει από τη σφαίρα της λογικής έχοντας βρεθεί στο παρκέ για 30 ή λιγότερα λεπτά. Ούτε μία ούτε δύο, αλλά επτά φορές την τελευταία τριετία ο Αντετοκούμπο «τρέλανε» συμπαίκτες, αντιπάλους και στατιστική με τα επιτεύγματά του έχοντας συμμετοχή από 21 έως και 29 λεπτά για την ακρίβεια.

Δείτε το παρακάτω tweet από την έγκυρη σελίδα «Statmuse» που παρουσιάζει τις επτά κορυφαίες επιδόσεις του Γιάννη τα τελευταία τρία χρόνια με χρόνο συμμετοχής από 30 λεπτά και κάτω. Η στατιστική αφορά κατά σειρά σε πόντους, ριμπάουντ και ασίστ. Και φανταστείτε τι ακόμα θα μπορούσε να είχε πετύχει στα συγκεκριμένα ματς αν έμενε για παράδειγμα δέκα λεπτά παραπάνω στο παρκέ…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ