Σμαρτ για τον τραυματισμό του Κάρι: «Δεν τον είδα, δεν είμαι βρώμικος παίκτης»

Σμαρτ για τον τραυματισμό του Κάρι: «Δεν τον είδα, δεν είμαι βρώμικος παίκτης»

Ο Μάρκους Σμαρτ υπερασπίστηκε τον εαυτό του για τον τραυματισμό του Στεφ Κάρι, αλλά και για την «κλωτσιά» στον Κλέι Τόμπσον.

Ο Μάρκους Σμαρτ κατάφερε στην αναμέτρηση των Σέλτικς με τους Γουόριορς στο Γκόλντεν Στέιτ να γίνει το επίκεντρο της προσοχής, όταν «βούτηξε» για μια μπάλα στο παρκέ και τραυμάτισε άθελα του στον αστράγαλο τον Στεφ Κάρι, ενώ στη συνέχεια κλώτσησε και τον Κλέι Τόμπσον.

Ο Αμερικανός γκαρντ των Κελτών μίλησε για τη συγκεκριμένη φάση, στην οποία κατηγορείται ότι το έκανε επίτηδες και ξεκαθάρισε ότι δεν ισχύει και ότι απλά δεν είδε τον αντίπαλο του.

«Ελπίζω ο Στεφ να είναι καλά», είπε ο Σμαρτ και συνέχισε: «Δεν τον είδα. Είδα μόνο την μπάλα, βούτηξα για να πάρω, προσπάθησα να βγάλω μία φάση. Δυστυχώς συνέβη ο τραυματισμός. Είμαι πραγματικά πεσμένος απ’ αυτό που έγινε».

Ο Σμαρτ υπερασπίστηκε τον εαυτό του, για τον χαρακτηρισμό του «βρώμικου παίκτη», εξηγώντας: «Δεν με ενδιαφέρει. Ξέρω ποιος είμαι. Οι συμπαίκτες μου, οι συνάδελφοί μου, ξέρουν ότι δεν είμαι βρώμικος παίκτης. Ξέρουν ότι θα βγω στο παρκέ και θα αφήσω τα πάντα για την ομάδα μου, θα κάνω τη… βρώμικη δουλειά», ενώ αναφέρθηκε και στην κλωτσιά στον Τόμπσον: «Πιάστηκε το πόδι μου, προσπάθησα να σταματήσω, αλλά δεν τα κατάφερα».

Δείτε τη φάση:

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ