Ο Τζόρνταν «βλέπει» τον Αντετοκούνμπο για MVP! (vid)

Ο Τζόρνταν «βλέπει» τον Αντετοκούνμπο για MVP! (vid)

Ο Μάικλ Τζόρνταν έχρισε πολυτιμότερο παίκτη του ΝΒΑ για τη φετινή σεζόν τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, έναντι των Γιόκιτς και Εμπίντ.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι μαζί με τους Νίκολα Γιόκιτς και Τζοέλ Εμπίντ οι τρεις παίκτες που θα «παλέψουν» για το βραβείο του MVP της regular season. Η «μάχη» έχει πάρει «φωτιά» τις τελευταίες εβδομάδες, ωστόσο ο Μάικλ Τζόρνταν ήρθε και έδωσε την απάντηση σχετικά με τον πολυτιμότερο παίκτη της σεζόν.

Ο κατά πολλούς κορυφαίος μπασκετμπολίστας όλων των εποχών πήρε θέση για το συγκεκριμένο βραβείο και πάντα η άποψη του και τα λόγια του μετράνε. Συγκεκριμένα, ο σχολιαστής του ESPN, Στίβεν Σμιθ, αποκάλυψε στην εκπομπή «First Take» το μήνυμα του Τζόρνταν, ο οποίος εκτιμά πως πολυτιμότερος της σεζόν 2021-22 θα αναδειχθεί ο Αντετοκούνμπο!

Ο Έλληνας σούπερ σταρ και πρωταθλητής του NBA με τους Μιλγουόκι Μπακς φαίνεται να έχει τη στήριξη του θρύλου του ΝΒΑ. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Greek Freak μετρά φέτος 30.1 πόντους, 11.6 ριμπάουντ και 5.8 ασίστ σε 64 εμφανίσεις με τους Μπακς.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ