Αντετοκούνμπο: «Προς το παρόν θα πάω για πίτσα στο Σικάγο και μετά θα παίξω στο ματς»

Αντετοκούνμπο: «Προς το παρόν θα πάω για πίτσα στο Σικάγο και μετά θα παίξω στο ματς»

Ο Γιάννη Αντετοκούνμπο μετά το παιχνίδι με τους Μάβερικς μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Ντόνσιτς, ενώ αποκάλυψε και τα σχέδια πριν από το παιχνίδι με το Σικάγο.

Οι Μιλγουόκι Μπακς γνώρισαν την ήττα εντός έδρας από τους Ντάλας Μάβερικς με 118-112 με τον Λούκα Ντόνσιτς να πραγματοποιεί μια εξαιρετική εμφάνιση πετυχαίνοντας 32 πόντους με 15 ασίστ και 8 ριμπάουντ.

Ο Greak Freak πραγματοποίησε μια πολύ καλή εμφάνιση για ένα ακόμα βράδυ με 28 πόντους, 10 ριμπάουντ, 2 ασίστ και 2 κλεψίματα σε 39 λεπτά συμμετοχής, ωστόσο δεν ήταν αρκετό για να χαρίσει τη νίκη στην ομάδα του.

Στη συνέντευξη Τύπου μετά την αναμέτρηση αναφέρθηκε στον Λούκα Ντόνσιτς για τον οποίο μίλησε με εξαιρετικά λόγια, ενώ ακόμα αποκάλυψε τι σκοπεύει να κάνει πριν από το παιχνίδι με τους Μπουλς στο Σικάγο τα ξημερώματα της Τετάρτης.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο: 

«Θεωρώ ότι κάναμε πολύ καλή δουλειά απέναντί του, απλά είναι πολύ ταλαντούχος. Ένας πολύ καλός παίκτης. Ξέρεις ότι θα κάνει τη σωστή πάσα και θα πάρει τις σωστές αποφάσεις. Υπάρχουν βραδιές που θα κάνει τα πάντα σωστά».

«Είναι ένας από τους πιο ταλαντούχους παίκτες στο πρωτάθλημα και ένας από τους πιο ταλαντούχους που έχουν αγωνιστεί ποτέ στο ΝΒΑ. Θα έχει καλές βραδιές και θα είναι δύσκολο να τον περιορίσεις. Προσπαθήσαμε να το κάνουμε δύσκολο για εκείνον αλλά έπαιξε καλά».

«Σίγουρα θέλω να παίξω μπροστά στο κοινό μας όσο το δυνατόν περισσότερα παιχνίδια. Είμαστε πολύ καλή ομάδα όταν παίζουμε στην έδρα μας ωστόσο δεν έχει σημασία γιατί πρέπει να κερδίσεις όλες τις καλές ομάδες της Ανατολής. Όλες. Όλες είναι πολύ καλές. Δεν κοιτάζω την κατάταξη. Απλά πρέπει να κλείσουμε υγιείς την κανονική περίοδο και να ξεκινήσουμε το νέο μας ταξίδι στα playoffs. Προς το παρόν θέλω να δω τα παιδιά μου και ίσως αύριο πάω για πίτσα με τον γιο μου στο Σικάγο. Μετά θα ετοιμαστώ για το ματς».

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ