Καλαϊτζάκης: Aστόχησε μόνος του σε κάρφωμα και έβαλε υποψηφιότητα για το «Shaqtin’ A Fool» (Vid)

Καλαϊτζάκης: Aστόχησε μόνος του σε κάρφωμα και έβαλε υποψηφιότητα για το «Shaqtin’ A Fool» (Vid)

Ο Γιώργος Καλαϊτζάκης στον αγώνα των Θάντερ με τους Κλίπερς ήταν έτοιμος να καρφώσει μόνος του, ωστόσο η μπάλα του γλίστρησε από τα χέρια και έβαλε υποψηφιότητα για το «Shaqtin' A Fool» του Σακίλ Ο'Νιλ.

Ο Γιώργος Καλαϊτζάκης δείχνει πως έχει αρπάξει την ευκαιρία από τα μαλλιά που το έδωσαν οι Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ προσφέροντας του 10ήμερο συμβόλαιο και έχει πραγματοποιήσει εξαιρετικές εμφανίσεις μέχρι τώρα.

Στον αγώνα των Θάντερ κόντρα στους Λος Άντζελες Κλίπερς ο Καλαϊτζάκης αγωνίστηκε και στα 48 λεπτά της αναμέτρησης και πραγματοποίησε για ένα ακόμα παιχνίδι μια σπουδαία εμφάνιση παρά την ήττα της ομάδας του. Πιο συγκεκριμένα σημείωσε 7 πόντους (3/9 δίποντα, 3/6 τρίποντα και 2/4 βολές), 6 ριμπάουντ, 3 ασίστ και 2 κλεψίματα στο τελευταίο παιχνίδι της κανονικής περιόδου.

Παρόλα αυτά, ο Έλληνας περιφερειακός στην προσπάθεια του να καρφώσει υπέπεσε σε γκάφα και πλέον, ο Σακίλ Ο’ Νιλ τον έχει έτοιμο για το «Shaqtin’ A Fool».

Το παιχνίδι βρισκόταν στην τρίτη περίοδο όταν ο Έλληνας γκαρντ έκλεψε την μπάλα και έφυγε μόνος του στον αιφνιδιασμό. Στην προσπάθειά του όμως να καρφώσει στάθηκε άτυχος, αφού του γλίστρησε η μπάλα, με αποτέλεσμα να αστοχήσει.

Δείτε εδώ το σχετικό βίντεο:

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ