Καλαϊτζάκης: «Όνειρο να παίξω σε μεγάλη ελληνική ομάδα»

Καλαϊτζάκης: «Όνειρο να παίξω σε μεγάλη ελληνική ομάδα»

Στα μελλοντικά του σχέδια και στο όνειρο του να αγωνιστεί σε μια μεγάλη ελληνική ομάδα αναφέρθηκε ο Παναγιώτης Καλαϊτζάκης.

Στα πλάνα που έχει για το μέλλον στάθηκε σε δηλώσεις του ο Παναγιώτης Καλαϊτζάκης. Ο άλλοτε άσος του Άρη και του Χολαργού που διανύει μια πολύ καλή σεζόν στη Λιθουανία με τη φανέλα της Λιετκαμπέλις, μετρώντας 13,3 πόντους, 2,9 ριμπάουντ, 2,7 ασίστ και 1,2 κλεψίματα με 12,8 στο ranking κατά μέσο όρο στο Eurocup μίλησε για τα σχέδια του και ανέφερε πως στο μέλλον θα ήθελε να επιστρέψει στην Ελλάδα για να αγωνιστεί με μια από τις μεγάλες ομάδες της χώρας…

«Το μεγαλύτερό μου όνειρο είναι να παίζω για χρόνια στην Εθνική. Θέλω επίσης να παίξω στον Παναθηναϊκό, τον Ολυμπιακό ή κάποια άλλη μεγάλη ελληνική ομάδα. Ακόμη κι ο Προμηθέας κάνει καλή δουλειά. Δεν κλείνω πόρτες. Είναι σίγουρα μια πιθανότητα για μένα να επιστρέψω στην Ελλάδα, αλλά για να είμαι ειλικρινής θέλω λίγο χρόνο έξω από την Ελλάδα. Θα ήθελα να παίξω κάποιες ακόμη σεζόν εκτός Ελλάδας.

Στην Ελλάδα οι προπονητής δεν είναι τόσο υπομονετικοί. Μετά από ένα κακό σουτ ή ένα αμυντικό λάθος, θα τραβήξουν τον νεαρό στον πάγκο για να βάλουν έναν Αμερικανό στη θέση του. Όλοι εστιάζουν στα άσχημα και όχι στα καλά. Λίγοι προπονητής είναι αυτοί που στην Ελλάδα θέλουν να βοηθούν τους νέους. Αν χρησιμοποιήσουν νέους και αποτύχουν, αυτοί θα χάσουν τις δουλειές τους κι έτσι δεν θέλουν να ρισκάρουν.

Δεν βλέπουν τη μεγάλη εικόνα. Αγαπώ την Ελλάδα, απόλαυσα την εμπειρία της Εθνικής στα παράθυρα, αλλά κάποια πράγματα πρέπει να αλλάξουν. Οι περισσότεροι παίκτες της γενιάς μου είναι στην άκρη του πάγκου στην Α1 ή παίζουν στην Α2. Οι Έλληνες είναι ρολίστες στις περισσότερες ομάδες και δεν τους βοηθούν να γίνουν πρωταγωνιστές κάποια μέρα. Αυτό θα γίνει μόνο αν τους δοθούν οι κατάλληλες ευκαιρίες. Ελπίζω τα πράγματα να αλλάξουν στο μέλλον».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ