Ιγκουοντάλα: «Οι Μπακς έχουν τον καλύτερο αμυντικό του ΝΒΑ»

Ιγκουοντάλα: «Οι Μπακς έχουν τον καλύτερο αμυντικό του ΝΒΑ»

Ο Αντρέ Ιγκουοντάλα, σε δηλώσεις του, ανέφερε πως οι Μιλγουόκι Μπακς διαθέτουν τον κορυφαίο αμυντικό αυτή την στιγμή σε όλο το ΝΒΑ.

Μια πολύ ενδιαφέρουσα άποψη εξέφρασε ο Αντρέ Ιγκουοντάλα, σε δηλώσεις του, αναφέροντας πως ο Τζρου Χόλιντεϊ είναι ο κορυφαίος αμυντικός του ΝΒΑ.

Ο πολύπειρος φόργουορντ των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς ανέφερε ότι ο συμπαίκτης του Γιάννη Αντετοκούνμπο στους Μιλγουόκι Μπακς έκανε τρομερή δουλειά στους τελικούς πέρσι, ενώ τον χαρακτήρισε ως μοναδικό ταλέντο που βρίσκεις σε μια γεννιά.

Η δήλωση του Αντρέ Ιγκουοντάλα:

«Είναι ο καλύτερος αμυντικός στο πρωτάθλημα. Ένας από τους καλύτερους αμυντικούς που έχω δει ποτέ να αγωνίζεται και ο καλύτερος αμυντικός της εποχής του.

Είδατε τι έκανε στους τελικούς του NBA πέρσι. Μάρκαρε τον Κρις Πολ. Μάρκαρε τον Ντέβιν Μπούκερ. Τον απέφευγαν όσο περισσότερο μπορούσαν.

Πρόκειται για ταλέντο που βρίσκεις μόνο μια φορά σε μια ολόκληρη γενιά. Είναι κάτι σαν τον Καϊρί Ίρβινγκ, τον Στεφ Κάρι ή τον Κέβιν Ντουράντ στην επίθεση, απλά εκείνος είναι το αντίστοιχο στην άμυνα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ