Χάρντεν: «Και οι βολές μέρος του παιχνιδιού είναι»

Χάρντεν: «Και οι βολές μέρος του παιχνιδιού είναι»

Ο Τζέιμς Χάρντεν απάντησε στο σχόλιο που είχε κάνει ο Τάιρον Λου για τις βολές που εκτελεί, αναφέροντας πως κι αυτές είναι μέρος του παιχνιδιού.

Πριν από λίγο καιρό, ο Τάιρον Λου είχε αναφέρει σε δηλώσεις του πως αν κάποιος αφαιρούσε τις βολές από τους Τζέιμς Χάρντεν και Τζοέλ Εμπίντ δεν θα βρίσκονταν καν στο τοπ 10 των σκόρερ.

Ο «μούσιας» που στο παρελθόν έχει κατηγορηθεί ουκ ολίγες φορές για τις βολές που εκτελεί, ανέφερε πως κι αυτές είναι μέρος του παιχνιδιού και πως δεν δίνει σημασία σε όσα ακούγονται.

Οι δηλώσεις του Τζέιμς Χάρντεν:

«Δεν δίνω καν σημασία σε αυτά που λέγονται. Οι ελεύθερες βολές είναι μέρος του παιχνιδιού. Βλέπεις ποιοι είναι πρώτοι στο πρωτάθλημα, ο Τζοέλ και ο Γιάννης. Τι θα γίνει αν τους αφαιρέσεις τις βολές; Δεν καταλαβαίνω τι σήμαινε αυτό το σχόλιο.

Οι ελεύθερες βολές είναι απλά μέρος του παιχνιδιού. Στην άμυνα πρέπει να έχεις πειθαρχία και να μην κάνεις φάουλ. Αυτό πρέπει να διδάσκουν οι προπονητές στους παίκτες τους. Εγώ δεν το δίνω σημασία, απλώς προσπαθώ να βγαίνω στο παρκέ και να επηρεάζω το παιχνίδι με θετικό τρόπο κάθε βράδυ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ