Μαϊάμι Χιτ – Ατλάντα Χοκς 115-91

Μαϊάμι Χιτ – Ατλάντα Χοκς 115-91

Παίζοντας εξαιρετικό μπάσκετ για τρεις περιόδους, οι Μαϊάμι Χιτ διέλυσαν τους Ατλάντα Χοκς με σκορ 115-91 και έκαναν το 1-0 στη σειρά.

Με το… δεξί ξεκίνησαν τις υποχρεώσεις τους στον πρώτο γύρο των πλέι-οφ οι Μαϊάμι Χιτ, που «σκόρπισαν» τους Ατλάντα Χοκς με σκορ 115-91 κάνοντας εξαιρετική αρχή απέναντι στα «γεράκια» που δεν μπόρεσαν να φανούν ανταγωνιστικά.

Κορυφαίος για το σύνολο του Έρικ Σποέλστρα ήταν ο Ντάνκαν Ρόμπινσον που μέτρησε 27 πόντους με 8/9 τρίποντα ερχόμενος από τον πάγκο, ενώ άλλους 21 πρόσθεσε ο Τζίμι Μπάτλερ. Από την άλλη πλευρά, 17 είχε ο Ντανίλο Γκαλινάρι και 14 ο Ντε’ Άντρε Χάντερ. Πολύ κακός ο Τρέι Γιανγκ με μόλις 8 πόντους και 1/12 σουτ.

Το Μαϊάμι πήρε από την αρχή το προβάδισμα, όμως οι Χοκς βρήκαν τον τρόπο να κρατούν μια καλή απόσταση περιμένοντας την στιγμή τους για να ξεκινήσουν την αντεπίθεση. Ωστόσο, όσο περνούσε η ώρα, η διαφορά αυξανόταν με το ημίχρονο να κλείνει στο 59-40.

Το δεύτερο μέρος ήταν παράσταση για έναν ρόλο, καθώς ο Γιανγκ δεν μπορούσε να μπει στην εξίσωση του ματς και έτσι οι Χιτ έμοιαζαν ασταμάτητοι. Η διαφορά πέρασε και τα όρια των τριάντα πόντων, με τους γηπεδούχους να παίρνουν μια ξεκούραστη νίκη κάνοντας το 1-0 στη σειρά.

Tα δωδεκάλεπτα: 23-17, 59-40, 86-60, 115-91

Δείτε ΕΔΩ τα στατιστικά του αγώνα*

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ