Ντόντσιτς: Παραμένει αμφίβολος για το Game 4 με Τζαζ

Ντόντσιτς: Παραμένει αμφίβολος για το Game 4 με Τζαζ

Ο Λούκα Ντόντσιτς ανέφερε πως δεν αισθάνεται πλέον ενοχλήσεις στη γάμπα, ωστόσο η συμμετοχή στο τέταρτο παιχνίδι με τους Τζαζ παραμένει αμφίβολη.

Οι Ντάλας Μάβερικς προηγούνται των Γιούτα Τζαζ με 2-1 στη σειρά των πλέι οφ, έστω κι αν ο Τζέισον Κιντ δεν υπολογίζει στην παρουσία του Λούκα Ντόντσιτς. Ο Σλοβένος γκαρντ ταλαιπωρείται από τραυματισμό στη γάμπα, που τον έχει αφήσει εκτός δράσης στα πρώτα 3 παιχνίδια της post season.

Ο Λούκα Ντόντσιτς πήρε μέρος στην προπόνηση των Ντάλας Μάβερικς και φαίνεται πως έχει ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού που είχε στη γάμπα, ωστόσο η συμμετοχή του στο Game 4 με τους Τζαζ ωστόσο εξακολουθεί να μην έχει ξεκαθαριστεί.

Πάντως όσο περνούν οι μέρες ο Σλοβένος αισθάνεται όλο και καλύτερα και σύμφωνα με τα λεγόμενα του ίδιου δεν αισθάνεται πλέον κάποια ενόχληση στη γάμπα, ωστόσο πρέπει να πάρει το ΟΚ από τους γιατρούς για να μπορέσει να δώσει το παρών στο τέταρτο παιχνίδι κόντρα στους Γιούτα Τζαζ.

Χαρακτηριστικά δήλωσε ο Ντόντσιτς: 

«Δεν αισθάνομαι πόνο. Είμαι καλύτερα κάθε μέρα, πιο εκρηκτικός. Αισθάνομαι ότι μπορώ να παίξω σε κάθε παιχνίδι, αλλά είναι μεγάλο το ρίσκο, για αυτό δεν αγωνίστηκα ούτε στο Game 3».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ