Σοκ με Ντόντσιτς στο Ντάλας!

Σοκ με Ντόντσιτς στο Ντάλας!

Ο Ντόντσιτς υποβλήθηκε σε μαγνητική και έδειξε ότι έχει υποστεί θλάση στη γάμπα και η συμμετοχή του κόντρα στους Τζαζ στον πρώτο αγώνα τον playoff κρίνεται αμφίβολη.

Η αρχική διάγνωση επιβεβαιώθηκε για τον τραυματισμό του Λούκα Ντόντσιτς και μετά την μαγνητική τομογραφία, στην οποία υποβλήθηκε και αναμένεται να κάνει αγώνα δρόμου για να είναι έτοιμος για το πρώτο παιχνίδι των playoffs ανάμεσα στους Μάβερικς και τους Τζαζ.

Ο ηγέτης των Ντάλας Μάβερικς διαπιστώθηκε πως έχει υποστεί θλάση στην αριστερή γάμπα, δίχως να έχει δοθεί από την ομάδα του σαφές χρονοδιάγραμμα για την επιστροφή του στη δράση και θα κάνει τα πάντα για να είναι έτοιμος για τα παιχνίδια με τους Τζαζ για τα playoff του ΝΒΑ.

Υπενθυμίζεται ότι ο Ντόντσιτς τραυματίστηκε στο φινάλε της κανονικής περιόδου, στον αγώνα με τους Σπερς, όταν σε μία ανύποπτη φάση ξαφνικά έπιασε το πόδι του και αποχώρησε από το παιχνίδι. Η απουσία του σίγουρα θα είναι ένα τεράστιο πλήγμα, καθώς την φετινή σεζόν έχει κατά μέσο όρο 28,4 πόντους, 9,1 ριμπάουντ και 8,7 ασίστ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ