Πρόστιμο 15.000 δολαρίων στον Εμπίιντ

Πρόστιμο 15.000 δολαρίων στον Εμπίιντ

Tιμωρήθηκε με πρόστιμο 15.000 δολαρίων για την κριτική που άσκησε στους διαιτητές

Ο σέντερ της Φιλαντέλφεια, Τζόελ Εμπίιντ, τιμωρήθηκε με πρόστιμο 15.000 δολαρίων για την κριτική που άσκησε στους διαιτητές, μετά την ήττα των 76ers στο Game 4 από το Τορόντο, στον πρώτο γύρο των play off της Ανατολικής Περιφέρειας.

Η Φιλαντέλφεια προηγείται με 3-1 των Ράπτορς στη σειρά best-of-seven, με το Game 5 να είναι προγραμματισμένο για την Τρίτη (26/04) στην έδρα των 76ers. Τα σχόλια του Εμπίιντ έγιναν μετά την ήττα της ομάδας του με 110-102 στην έδρα του Τορόντο το Μεγάλο Σάββατο (23/04). Άφησε να εννοηθεί ότι οι διαιτητές ευνόησαν με τις αποφάσεις τους τους Ράπτορς, χειροκροτώντας ειρωνικά προς το μέρος τους στο τέλος του παιχνιδιού.

«Έκαναν εξαιρετική δουλειά. Θαυμάζω τη δουλειά που έκαναν σήμερα» ανέφερε ο υποψήφιος για το βραβείο του MVP και συμπλήρωσε: «Ένιωθα ότι είχαν μια συγκεκριμένη δουλειά να κάνουν εδώ απόψε. Και το κατάφεραν. Οπότε, τους έδωσα συγχαρητήρια.»

Ο προπονητής του Τορόντο, Νικ Νερς, παραπονέθηκε επίσης για τη διαιτησία στη σειρά των αγώνων, αλλά δεν του επιβλήθηκε πρόστιμο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ