Εμπίντ: «Ο Χάρντεν πρέπει να είναι πιο επιθετικός»

Εμπίντ: «Ο Χάρντεν πρέπει να είναι πιο επιθετικός»

Ο Τζοέλ Εμπίντ στις δηλώσεις του μετά την ήττα από τους Σίξερς ανέφερε πως ο Τζέιμς Χάρντεν θα πρέπει να γίνει πιο επιθετικός στο παιχνίδι του.

Οι Σίξερς γνώρισαν την ήττα από τους Τορόντο Ράπτορς με 103-88 στο 5ο παιχνίδι της σειράς και μείωσαν σε 3-2 δίνοντας νέο ενδιαφέρον στη σειρά μετά το 3-0 των Σίξερς στα πρώτα ματς.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο Τζοέλ Εμπίντ μίλησε για τον Τζέιμς Χάρντεν, ο οποίος κινήθηκε για ένα ακόμα παιχνίδι σε ρηχά νερά, καθώς είχε 15 πόντους με μόλις 4/11 σουτ και ο Εμπίντ τόνισε πως ο «Μούσιας» θα πρέπει να γίνει πιο επιθετικός στο παιχνίδι του αν και ανέφερε πως αυτό είναι δουλειά του προπονητή για να του το πει.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Τζοέλ Εμπίντ:

«Το λέω όλη την σεζόν από τότε που ήρθε στην ομάδα ότι πρέπει να είναι πιο επιθετικός, να είναι ο εαυτός του. Δεν είναι δική μου δουλειά να του το πω. Αυτή πιθανότατα είναι δουλειά του προπονητή, είναι αυτός που πρέπει να του πει να πάρει περισσότερα σουτ. Ειδικά με τον τρόπο που με μαρκάρουν οι Ράπτορς. Δεν είναι δική μου δουλειά να του το πω όμως».

«Όλοι πρέπει να είμαστε καλύτεροι στην επίθεση. Χάσαμε πολλά ελεύθερα σουτ. Υπήρξαν στιγμές που μου οι Ράπτορς μου έκαναν double team και δεν ήμασταν όσο επιθετικοί έπρεπε. Απλώς συνεχίσαμε να κυκλοφορούμε την μπάλα στην περιφέρεια και αυτό τους έδωσε χρόνο να αναταχθούν, για αυτό ήμασταν κακοί στην επίθεση. Αν συνεχίσουν να μας μαρκάρουν έτσι, τότε πρέπει να το εκμεταλλευτούμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ