Η χαλάρωση του Γιάννη Αντετοκούνμπο με μπισκότα σε βάζα πριν από το ματς με τους Μπουλς (vid)

Η χαλάρωση του Γιάννη Αντετοκούνμπο με μπισκότα σε βάζα πριν από το ματς με τους Μπουλς (vid)

Οι Μιλγουόκι Μπακς ετοιμάζονται για το Game 5 κόντρα στους Σικάγο Μπουλς και στόχος τους είναι να κάνουν το 4-1 για να προκριθούν στα ημιτελικά της Δύσης. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο βρήκε έναν ιδιαίτερο τρόπο να συγκεντρωθεί εν όψει του κρίσιμου αυτού αγώνα, ταξινομώντας μερικά μπισκότα σε μεγάλα βάζα. Η σύντροφός του, Μαράια, δεν μπόρεσε να […]

Οι Μιλγουόκι Μπακς ετοιμάζονται για το Game 5 κόντρα στους Σικάγο Μπουλς και στόχος τους είναι να κάνουν το 4-1 για να προκριθούν στα ημιτελικά της Δύσης.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο βρήκε έναν ιδιαίτερο τρόπο να συγκεντρωθεί εν όψει του κρίσιμου αυτού αγώνα, ταξινομώντας μερικά μπισκότα σε μεγάλα βάζα. Η σύντροφός του, Μαράια, δεν μπόρεσε να αντισταθεί στο θέαμα και αποφάσισε να τον βιντεοσκοπήσει, αποκαλώντας τον μάλιστα και… Κλόε Καρντάσιαν, αφού εκείνη και η λοιπή οικογένεια Καρντάσιαν συνηθίζουν να αποθηκεύουν τα πάντα σε βάζα.

Στο τέλος του βίντεο η Μαράια ρώτησε τον Αντετοκούνμπο ποιος θα φάει όλα αυτά τα μπισκότα, με τον Γιάννη να απαντάει «Εγώ, εγώ και οι γιοι μου»!

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ