Έιντζ : «Όλο το ΝΒΑ έκανε λάθος που δεν επέλεξε τον Γιάννη στο ντραφτ»

Έιντζ : «Όλο το ΝΒΑ έκανε λάθος που δεν επέλεξε τον Γιάννη στο ντραφτ»

Λίγες ώρες πριν την αναμέτρηση των Μπακς με τους Σέλτικς, ο τζένεραλ μάνατζερ της ομάδας της Βοστώνης, Ντάνι Έιντζ παραδέχτηκε πως έκανε λάθος όλο το ΝΒΑ που δεν επέλεξε τον Γιάννη Αντετοκούνμπο στο ντραφτ του 2013.

Ο Ντάνι Έιντζ μίλησε στην Boston Herald για το ματς των Σέλτικς με τους Μπακς κι αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια στον Γιάννη Αντετοκούνμπο. Ο τζένεραλ μάνατζερ της ομάδας της Βοστώνης στις δηλώσεις του παραδέχτηκε πως έκανε λάθος στο ντραφτ του 2013 που δεν επέλεξε τον Greek Freak, ενώ χάνοντας τον Γιάννη από τους Μπακς έχασε μια τεράστια ευκαιρία η κάθε ομάδα του ΝΒΑ. Όπως τόνισε ο Έιντζ, ο Αντετοκούνμπο είναι κορυφαίος παίκτης πλέον και κάνει τα πάντα στο παρκέ όντας ένας φανταστικός παίκτης.

«Ο Γιάννης ήταν μεγάλο ταλέντο, ήταν πολύ μικρός. Έπαιζε σε μια ομάδα δεύτερης κατηγορίας στην Ελλάδα και τον είχα παρακολουθήσει. Τον συνάντησα και ήταν πολύ αδύνατος. Πίστευα πως ήταν ένα αξιόλογο πρότζεκτ, αλλά ούτε σε ένα εκατομμύριο χρόνια δεν φανταζόμουν πως θα εξελισσόταν σε έναν εν δυνάμει κορυφαίο παίκτη του ΝΒΑ. Τότε χειριζόταν εξαιρετικά την μπάλα και ήταν πολύ μακρύς, αλλά ήταν πολύ αδύνατος και λίγους πόντους πιο κοντός από ό,τι τώρα. Πλέον είναι ένας φανταστικός παίκτης», δήλωσε ο Ντάνι Έιντζ.

«Σχεδόν όλο το ΝΒΑ έχασε την ευκαιρία με τον Γιάννη. Κανείς δεν πίστευε πως ήταν ο καλύτερος παίκτης στο ντραφτ του 2013 και ότι είχε τόσο μεγάλη προοπτική, αλλά νομίζω πως όλες οι ομάδες τον είχαν στα υπόψη μετά τους πρώτους 8-10 παίκτες. Ο Γιάννης από τη δεύτερη χρονιά του και μετά έδειξε πως είναι κάτι ξεχωριστό. Κάποιοι παίκτες είναι εύκολο να διαγνώσεις πως θα γίνουν σπουδαίοι, όπως ο Λεμπρόν, ο Καρμέλο και ο Κόμπι. Όμως ο Γιάννης είναι διαφορετική περίπτωση και πρέπει να του βγάλουμε το καπέλο. Είναι ένα πανέξυπνο παιδί, που δουλεύει πολύ σκληρά και έχει εξελιχθεί σε έναν από τους κορυφαίους παίκτες στο ΝΒΑ», πρόσθεσε.

Για τον λόγο που προτίμησε τον Ολίνικ είπε: «Θέλαμε κάποιον ψηλό με καλό σουτ και έναν παίκτη που θα μπορούσε να καλύψει τις θέσεις ‘4’ και ‘5’. Ο Κέλι μπορούσε να μας το προσφέρει αυτό», τόνισε, ενώ ερωτηθείς αν μετάνιωσε που δεν επέλεξε το 2013 τον Αντετοκούνμπο απάντησε χιουμοριστικά: «Ο Κέλι ήταν… Γιάννης όταν τον αντιμετωπίσαμε πρόσφατα στο Μαϊάμι (σ.σ. είχε 32 πόντους με 12/15 σουτ)».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ